time to momo

time to momo

Elke seconde genieten van je citytrip met de routes en tips van onze locals! 100% good time!

Stap het vliegtuig uit en duik direct het nieuwste, hipste koffietentje van de wijk in. Weet waar je de lekkerste vis van de stad eet of een lokaal gebrouwen biertje tapt. In ‘time to momo’ delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, terwijl je onderweg een must-see meepikt, op je gemak naar de leukste conceptstores. Geniet van iedere seconde en maak van je citytrip een feel good experience.

time to momo is een online reisplatform voor stedenreizigers, met de beste routes en tips van locals in onze time to momo-steden. Je koopt de time to momo-routes los als pdf, in een app of als papieren stedengids. Wat jij wilt! En online hebben we allerlei verrassende tips en aanbiedingen voor je.

vrije tijd

Al vinden we ons werk nog zo leuk, niks is fijner dan samen met onze vrienden, familie of partner iets leuks doen. Uitgebreid ontbijten op zondagochtend, lekker naar buiten voor een fikse wandeling, een middag lunchen en shoppen met een vriendin of gezellig koken en eten met vrienden. Optimaal van onze vrije tijd genieten! We love it!

Met onze vrijetijdsuitgaven inspireren we jou om dat ook te doen. Onze boeken zijn kwalitatief, intelligent gemaakt en verrassend. Ze staan vol met tips voor dagjes uit en weekendjes weg, maar geven je ook inspiratie voor een relaxte dag in huis: lekkere recepten, mooie, grappige verhalen en toffe D.I.Y-projecten.

vrije tijd
regiogids

Nog meer reizen

Als we wat langer vakantie hebben dan ontdekken we de mooiste regio’s van Europa en daarbuiten. Een roadtrip naar Toscane, dwalen door Andalusië of de mooiste baaitjes van Portugal ontdekken, daar zijn we altijd voor te porren. Zeker als we op plekken komen waar we even helemaal opgaan in het lokale leven. Lekker kleinschalig en authentiek.

Onze 100% regiogidsen en taalgidsen helpen je daarbij. En onze Kidsproof-reeks zorgt ervoor dat niet alleen je kinderen een fijne vakantie hebben, maar ook jij ervan geniet. Met de DIY travel journals maak je je reis onvergetelijk!