momedia relatiegeschenk

Relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk of een leuke incentive voor je marketing campagne?

Onze uitgaven worden vaak gekocht om cadeau te geven. Niet zo gek, want ze gaan over leuke dingen doen in je vrije tijd, over genieten van het leven. Onze uitgaven zijn altijd met liefde gemaakt. Je hebt er iets aan en ze zien er mooi uit. Het zijn de boeken die je graag wilt hebben. En ook onze apps en time to momo-routes weten we digitaal leuk ‘te verpakken’ zodat je ze altijd kunt inzetten voor acties en campagnes.

Wil jij onze boeken, apps of digitale producten cadeau geven aan je relaties of medewerkers of inzetten voor je campagne, dan denken we graag met je mee. We kunnen onze uitgaven leveren zoals ze in de winkel liggen, maar ook gepersonaliseerd, voorzien van een eigen voorwoord, een bedrijfslogo of op een andere manier aangepast aan je wensen.

Interesse? Neem contact op met joska@momedia.nl of bel Joska rechtstreeks: 010-313 62 15.

Content op maat

Wil je speciaal voor jouw bedrijf een boek of app of voor jouw website (reis-)content op maat?

We krijgen regelmatig het verzoek van andere bedrijven om speciaal voor hen een boek, een magazine of (digitale) content op maat te maken. Ook dat doen we graag! Maar wel over de onderwerpen waar we goed in zijn: reizen, vakantie, steden, vrije tijd, eten en drinken en leuke dingen doen.

Met ons netwerk van locals en bloggers in meer dan 35 steden, goede redacteuren, fotografen, vormgevers, drukwerkleveranciers en website & app-makers kunnen we bijna alles voor je maken. En daar zijn we supertrots op!

Zo werkten we o.a. voor: ABN AMRO, Albert Heijn, ASN bank, Brabants Bureau voor Toerisme, Brusselse Museumraad, Het Drents Landschap, Eurocamp, Het Groninger Landschap, Hero Nederland, KPN, Natuurmonumenten, PostNL, Resto vanHarte, Schiphol Group, Staatsbosbeheer, Telegraaf.nl, Toerisme Utrecht en The World Food Programme.

Interesse in een boek, app of reiscontent op maat? Neem contact op met joyce@momedia.nl of bel Joyce rechtstreeks: 010-313 62 14.

uitgaven voor bedrijven