Win een treinreis naar Keulen!

Win een treinreis naar Keulen!

Waar zouden we zijn zonder de trein? Soms zou je bijna vergeten dat reizen met de trein ook een fijne start van je stedentrip kan zijn. De vakantiepret begint namelijk al op het station. Zonder te wachten neem je plaats in de trein en het grote genieten kan beginnen. Binnenkort komt onze nieuwe Time to Momo-gids van Keulen (inclusief toffe route in Bonn) uit en om dat te vieren, geven we een treinreis naar Keulen inclusief overnachting voor twee personen weg!

Wat moet je doen?

 • Volg @uitgeverijmomedia op Instagram (www.instagram.com/uitgeverijmomedia)
 • Laat in een reactie weten dat je mee wil doen en tag je reismaatje
 • Extra kans: plaats een Instagram-story van een Time to Momo-stedengids en wat je favoriete herinnering aan deze stedentrip was

De winnaar maken we op 18 december bekend.

Actievoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Win een treinreis naar Keulen 2023’, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door mo’media bv, uitgever van het boek ‘Time to Momo Keulen + Bonn’.

 1. De actievoorwaarden zijn van toepassing op en bindend voor iedere deelnemer aan de actie.
 2. Medewerkers van mo’media bv en Time to Momo zijn uitgesloten van deelname.
 3. Deelname aan de actie is gratis.
 4. Iedere persoon met een minimumleeftijd van 18 jaar kan deelnemen aan de actie.
 5. De actie loopt van maandag 25 september 2023 tot en met 15 december 2023. Op 18 december 2023 wordt de winnaar van de prijs bekendgemaakt.
 6. Bij deelname aan de actie wordt de deelnemer om enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Deze persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De gegevens van deelnemers worden uitsluitend gebruikt om uitvoering te geven aan de actie. Deelnemers die de gevraagde gegevens niet volledig en naar waarheid verstrekken, zijn van de actie uitgesloten. Bij het verstrekken van onjuiste gegevens behoudt mo’media bv zich het recht voor om de prijzen niet uit te keren.
 7. Gegevens van deelnemers zijn niet beschikbaar voor derden.
 8. Om mee te doen aan de winactie reageert de deelnemer op Instagram op de betreffende winactie-post en tagt de persoon die hij/zij mee wil nemen. De winnaar wordt door @uitgeverijmomedia door middel van een loting gekozen en via een Direct Message (DM) gevraagd de benodigde persoonlijke gegevens te sturen. momedia bv neemt via patty@momedia.nl contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 9. De prijs bestaat uit transport per trein van en naar Keulen en een overnachting voor twee personen ter waarde van € 400 uitgevoerd door mo’media bv.
 10. Vanaf 19 december 2023 tot en met 25 april 2024 kan men de overnachting, in overleg met mo’media bv, inplannen.
 11. Voor de actie gelden de volgende voorwaarden:
  1. De prijs ter waarde € 400 van is inclusief:
   1. 1 exemplaar van Time to Momo Keulen + Bonn
   2. 2 treintickets van een station naar keuze naar Köln Hauptbahnhof
   3. 2 treintickets van Köln Hauptbahnhof naar een station naar keuze
   4. 1 nacht in een door mo’media bv nader te bepalen hotel te Keulen, georganiseerd in samenwerking met Time to Momo
  2. De prijs is exclusief:
   1. Overige openbaar vervoerkosten, reiskosten en parkeerkosten.
   2. Eigen uitgaven ter plekke.
   3. Toeristenbelasting (dit dient de winnaar ter plaatse te voldoen).
 12. De prijs is niet geldig in combinatie met andere acties.
 13. De prijs is niet inwisselbaar voor geld, (deel)restitutie en doorverkoop is niet mogelijk.
 14. mo’media bv behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen op de actiepagina door te voeren.
 15. mo’media bv is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reis- en/of verblijfkosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met deelname aan deze actie.
 16. mo’media bv is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van eigendom of voor lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens de reis of het verblijf. Deelname aan andere activiteiten is op eigen risico.
 17. mo’media bv behoudt zich het recht voor om de actie en elk ander onderdeel van de website, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.
 18. Als in geval van corona de reis niet door kan gaan, wordt er samen met mo’media bv gekeken naar een passende vervangende datum.
 19. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.