Boeken op maat

Ben je op zoek naar een leuke incentive voor je marketingcampagne of heb je zelf een goed boekidee voor je organisatie?

Wil je een premium waarmee jouw merk zich echt onderscheidt in het schap? Of wil je een boek inzetten om een nieuw kanaal of nieuwe doelgroep aan te boren? Neem contact met ons op, want wij barsten van de ideeën en denken graag met je mee over boeken op maat. Hieronder zie je een paar cases van eerdere samenwerkingen.

MOMO_beautytrips_OMSLAG_DEF_3D 72

Case: Time to Momo Beautytrips cadeau bij L’Oréal

Bij aankoop van twee L’Oréal Paris-, Garnier of Maybelline-producten naar keuze ontving de consument Time to Momo Beautytrips er gratis bij. Deze speciale editie is op maat gemaakt voor L’Oréal, met extra aandacht voor mode- en beautyadressen in dé fashionsteden van de wereld. Dit kunnen we uiteraard ook voor jouw organisatie doen, met boeken aangepast naar thema’s en steden passend bij jouw doelgroep, geheel op maat gemaakt.

Interesse? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks: 010-313 62 15.

Case: Meer huurautoboekingen voor Sunnycars met On a roadtrip

Met je huurauto leer je een land echt goed kennen. Daarom maakten we in samenwerking met Sunnycars een heel mooi boek met autoroutes door de zes meest populaire vakantielanden van Zuid-Europa. Een deel van de oplage werd ingezet als relatiegeschenk en een deel van de oplage werd via de boekhandel verkocht. Iedereen die het boek kocht, kon het aankoopbedrag terugkrijgen wanneer ze hun huurauto via Sunnycars boekten.

Interesse? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks: 010-313 62 15.

OnARoadTrip_MockUp_MO