Contact

Heb je een vraag over een van onze uitgaven of wil je met ons samenwerken? Bel of mail ons gerust!

mo’media werkt vanuit het Schieblock, een bruisend verzamelgebouw met allerlei creatieve bedrijven en start-ups in hartje Rotterdam.

Kom je met de trein, dan loop je in nog geen vijf minuten naar ons kantoor. Kom je met de auto, dan parkeer je die het best in de straten rondom het Schieblock (Schiestraat en Delftestraat) of bij de Hofbogen. In dat geval loop je via de gele luchtbrug zo het Schieblock in.

Contactgegevens

Postadres
mo’media
Postbus 359
3000 AJ Rotterdam

T: +31 (0)10 303 12 48
E: info@momedia.nl

Bezoekadres
Schiekade 189
unit 1.01
3013 BR Rotterdam

Volg ons

Bestellen

Onze uitgaven zijn te koop in talloze boekhandels, warenhuizen, lifestylewinkels en webshops in Nederland en Vlaanderen. Onze apps kun je aanschaffen in de App Store en in de Google Play store.  En je kunt alles ook rechtstreeks bestellen in onze Time to Momo webshop.

Wil jij onze uitgaven ook graag verkopen in jouw winkel, webshop of tijdens een event? Dat kan! Neem contact op met verkoop@momedia.nl of bel rechtstreeks naar: 010-313 62 24.

Licenties

Wil je jouw website verrijken met de digitale reiscontent van Time to Momo? Dat kan door bijvoorbeeld de blogs, top 10-lijstjes, Time to Momo-routes, inspirerende tips en nieuwste adressen van Time to Momo door te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de content altijd up-to-date is.

Heb je interesse in een licentie voor onze Time to Momo-app of Time to Momo-reisgidsen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Interesse? Neem contact op met rene@momedia.nl of bel René rechtstreeks op 010-313 62 16.

Voor organisaties

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk? Een boek op maat? Een reisblog voor je website? Een incentive voor je marketingcampagne? Of misschien nog wel iets anders? Voor alle soorten boeken en content op het gebied van reizen en vrije tijd denken we graag met je mee.

Interesse? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks op 010-313 62 15.

Pers

Met onze uitgaven, al onze content op het gebied van vrije tijd en reizen en het netwerk van locals in alle Time to Momo-steden kunnen we oneindig veel mogelijkheden bedenken voor publicaties en samenwerkingen. We stellen graag beelden en teksten beschikbaar uit onze uitgaven en regelen interviews en persreizen met onze auteurs en locals voor het maken van een mooie (reis-)special of het invullen van een rubriek.

Interesse? Neem dan contact op met patty@momedia.nl of bel: 010-303 12 48.

Vacatures