Op zoek naar een actueel premium voor jouw sales promotion?

Wat dacht je van een gids vol superleuke dagjes uit of weekendjes weg in Nederland en België.

Vanaf 1 juli komen er verdere versoepelingen van de coronamaatregelen. Horeca en musea zijn weer open. Er is weer zicht op een weekendje weg of een dagje kunst & cultuur. Mensen staan te trappelen om er weer even op uit te kunnen. Naar Stockholm, Londen of New York mogen we voorlopig nog niet. Maar gelukkig is er in Nederland ook veel leuks te ontdekken!

Binnenkort verschijnen 3 hagelnieuwe time to momo gidsen. Boordevol inspiratie en tips voor tripjes en leuke dingen om deze zomer en herfst te doen in Nederland en België! Voor jullie klanten uitermate relevant en een mooie kans om deze gidsen als premium in te zetten bij een sales promotion of andere marketingactie. Uiteraard kunnen we de gidsen personaliseren voor jouw merk. Hieronder vind je meer informatie over deze gidsen.

TTM_WEEKENDJE WEG_COVER_ONLINE

time to momo Weekendje weg in Nederland & België

40 weekendjes weg in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Knokke, Kortrijk, Luik en Oostende.

We willen er weer op uit! Een weekendje weg naar een andere stad: logeren in een leuk hotel, uitgebreid ontbijten, een mooi museum bekijken, door de stad wandelen en de dag afsluiten in een goed restaurant of leuke bar. Maar we blijven wel dichtbij. De 40 weekendjes weg in dit boek laten je zien dat je echt niet naar Zuid Europa hoeft om iets nieuws te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke stedentrip.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

time to momo Kidsproof – dagjes uit in Nederland & België

34 kidsproof dagjes uit in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Mechelen.

We willen er weer op uit! Hoog tijd voor een kidsproof dagje met je gezin: een stad ontdekken die je kinderen misschien alleen van YouTube-filmpjes kennen. We gaan kunst kijken, leeuwen spotten, door grachten varen, ijsjes eten en torens beklimmen. Maar we blijven wel dichtbij. Deze gids laat je op een relaxte manier met het hele gezin van de stad genieten: een beetje cultuur, lekker eten, misschien even shoppen en altijd een kidsproof hotel.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

MM_ttmm_kidsproof_cover
TTM_DAGJE KUNST EN CULTUUR_COVER_ONLINE

time to momo Dagje kunst & cultuur in Nederland & België

41 dagjes kunst & cultuur in: Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Otterlo, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Oostende.

We willen er weer op uit! Hoog tijd voor een inspirerend dagje kunst & cultuur. Met deze gids geniet je samen met je liefde, je moeder of je vriend(inn)en volop van de mooiste musea, tentoonstellingen en streetart in Nederland en België. Want we blijven wel dichtbij. En natuurlijk ga je lekker lunchen, een beetje shoppen en de omgeving ontdekken. Met steeds een tip voor het allerleukste hotel, mocht je een nachtje willen logeren.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

Deze gidsen kunnen we ook op maat maken voor jouw merk. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op.