Overige (online) content op maat

Wil je speciaal voor jouw bedrijf een boek of app of voor jouw website (reis-)content op maat?

We krijgen regelmatig het verzoek van andere bedrijven om speciaal voor hen een boek, een magazine of (digitale) content op maat te maken. Ook dat doen we graag! Maar wel over de onderwerpen waar we goed in zijn: reizen, vakantie, steden, vrije tijd, eten en drinken en leuke dingen doen.

Met ons netwerk van locals en bloggers in meer dan 45 steden, goede redacteuren, fotografen, vormgevers, drukwerkleveranciers en website- en app-makers kunnen we bijna alles voor je maken. En daar zijn we supertrots op!

boerderijijs

Case: Stayokay.nl

Stayokay is dé hostelketen van Nederland met hostels op maar liefst 22 bijzondere plekken in Nederland. Behalve het bieden van een fijne en betaalbare plek om te overnachten, wilde Stayokay het verblijf van haar gasten extra veraangenamen door het bieden van inspirerende tips over leuke dingen doen in de omgeving van hun hostels. mo’media schakelde hiervoor haar netwerk van locals en fotografen in om te komen tot een mooie en inspirerende selectie van activiteiten en bezienswaardigheden.

Ook iets voor jouw organisatie? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks: 010-313 62 15.

We werkten al met heel veel grote en kleine organisaties samen aan mooie producten.

 

Zo werkten we onder andere voor ABN AMRO, Albert Heijn, ASN bank, Brabants Bureau voor Toerisme, Brusselse Museumraad, Het Drents Landschap, Eurocamp, Het Groninger Landschap, Hero Nederland, KPN, Natuurmonumenten, PostNL, Resto vanHarte, Schiphol Group, Staatsbosbeheer, Stayokay, Telegraaf.nl, Toerisme Utrecht, Vakantiebeurs en The World Food Programme.

Interesse? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks: 010 313 62 15.

uitgaven voor bedrijven