Relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk?

Onze uitgaven worden vaak gekocht om cadeau te geven. Niet zo gek, want ze gaan over leuke dingen doen in je vrije tijd, over genieten van het leven. Onze uitgaven zijn altijd met liefde gemaakt. Je hebt er iets aan en ze zien er mooi uit. Het zijn de boeken die je graag wilt hebben, cadeau wilt krijgen of cadeau wilt geven. Daarom zijn onze boeken supergeschikt als relatiegeschenken.

Case: Stadskookboek Rotterdam

Als echte Rotterdamse organisatie is het natuurlijk extra leuk om relaties te bedanken met een echt Rotterdams geschenk. We verhoogden de geplande drukoplage voor het Stadskookboek Rotterdam en konden zo voor een zeer aantrekkelijke prijs een heel mooi boek leveren aan een van de Rotterdamse havenbedrijven. En wat voor Rotterdam kan, kan natuurlijk ook voor Amsterdam. Of Antwerpen. Of….

Stadskookboek-Rotterdam-herziene-2e-editie-HR_webversie
boekenstapel

Wil jij onze boeken, apps of digitale producten cadeau geven aan je relaties of medewerkers of inzetten voor je campagne, dan denken we graag met je mee. We kunnen onze uitgaven leveren zoals ze in de winkel liggen, maar ook gepersonaliseerd, voorzien van een eigen voorwoord, een bedrijfslogo of op een andere manier aangepast aan je wensen.

Interesse in relatiegeschenken van of in samenwerking met mo’media? Neem contact op met antoinette@momedia.nl of bel Antoinette rechtstreeks: 010-313 62 15.