Uitgaven voor organisaties

Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk of een leuke incentive voor je marketingcampagne?

Onze uitgaven worden vaak gekocht om cadeau te geven, maar zijn ook interessant voor organisaties. Niet zo gek, want ze gaan over leuke dingen doen in je vrije tijd, over genieten van het leven. Onze uitgaven zijn altijd met liefde gemaakt. Je hebt er iets aan en ze zien er mooi uit. Het zijn de boeken die je graag wilt hebben. En ook onze apps en Time to Momo-routes weten we digitaal leuk ‘te verpakken’ zodat je ze altijd kunt inzetten voor acties en campagnes. Daarnaast hebben we speciaal voor citymarketingorganisaties een heel interessant concept: Stad van de Maand!

Wil jij onze boeken, apps of digitale producten cadeau geven aan je relaties of medewerkers of inzetten voor je campagne? Kijk dan vooral even bij Relatiegeschenken.

Ben jij op zoek naar een hogere verkoop van je product op de winkelvloer? Bij Boeken op maat geven we alvast een paar voorbeelden van uitgaven voor organisaties en hoe we dat voor andere merken gerealiseerd hebben.

Ben jij city marketeer en wil jij jouw stad op een opvallende manier in het zonnetje zetten? Lees dan vooral verder over onze Stad van de maand-campagne.

Wil je graag continu jouw klanten (online) blijven verrassen met inspirerende content? Lees hier hoe wij je daarbij kunnen helpen.