Een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Onze uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend en vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen we jou je weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

We zijn al bijna 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. En we zijn ervan overtuigd dat je met onze uitgaven meer uit je stedentrip, vakantie of vrije tijd haalt. Dat je meer geniet! Met een netwerk van lokale bloggers in onze favoriete steden houden we onze tips altijd betrouwbaar en relevant. Met onze time to momo-stedengidsen zijn we nu al marktleider in Nederland en Vlaanderen. Maar onze ambitie reikt nog veel verder.

Met ons gloednieuwe platform timetomomo.com zullen we stedenreizigers gedurende hun hele customer journey voorzien van relevante informatie. Dat gecombineerd met onze vernieuwde app maakt dat we écht in staat zijn om crossmediaal uit te geven in binnen- en buitenland.

Ons Team

Marketing en Sales Retail

Joska de Kruijf

Zij regelt dat je onze reisgidsen altijd en overal tegenkomt: in steden en dorpen, in webshops en op luchthavens. Ze snapt wat ‘haar’ retailers nodig hebben en weet ze tot ambassadeurs van ons merk te maken. En ze maakt andere bedrijven enthousiast om onze boeken aan hun relaties te geven.

joska@momedia.nl010-3136215

Founder & Directeur

René Bego

De oprichter van het bedrijf, de man van de visie en inspiratie, die altijd vol ideeën zit. Daar waar creatie en commercie samenkomen, komt hij helemaal tot zijn recht. Hij is nieuwsgierig, scherp en heeft lef. Als hij je ons verhaal vertelt dan wil je meedoen.

rene@momedia.nl010-3136216

Online Projectleider

Tamara den Hartog

Zij zorgt voor een online platform waar je vindt wat je zoekt en meer dan dat. Ze snapt social media, en dat je een nieuwsbrief alleen wil ontvangen als je er iets aan hebt. Ze is slim en vastberaden. Sinds zij in huis is, begrijpen de creatieven, commerciëlen en techneuten elkaar plotseling.

tamara@momedia.nl010-3136213

Directeur & Uitgever

Joyce Enthoven

Zij vertaalt ideeën naar goede concepten en plannen, die ze bewaakt met haar leven. Ze is optimistisch en enthousiast, maar pas tevreden als product, vorm, inhoud en communicatie helemaal kloppen. En ze geniet het meest als anderen vanuit hun expertise het geheel nog beter maken.

joyce@momedia.nl010-3136214

Redacteur

Heleen Ferdinandusse

Een doorzetter, altijd dedicated bezig met de inhoud. Ze is de steun en toeverlaat van onze locals. Een perfectionist met een hekel aan spelfouten en kromme zinnen. Haar routes en plattegronden kloppen en haar tips zijn altijd verrassend en up-to-date. Zij zorgt voor jouw shot time to momo.

heleen@momedia.nl010-3136211

PR & Marketing

Sharon Dahler

Ze is gedreven en vol energie om met ons de wereld te veroveren. En altijd bezig ons merk en uitgaven onder de aandacht brengt bij de consument en in de reisbranche. Ze houdt zich bezig met de pr-plannen, onderhoudt contacten met media en met citymarketeers all over the world

sharon@momedia.nl010-3136218

PR & Promotie medewerker

Stéphanie van den Bosch

Altijd druk met het regelen van acties en campagnes, joint promotions, beurzen en events. Zij zorgt ervoor dat onze online en offline marketingacties naadloos op elkaar aansluiten, houdt het overzicht en knoopt alles mooi aan elkaar. Ze is super ambitieus op haar eigen bescheiden manier. En ze bakt de lekkerste brownies.

stephanie@momedia.nl010-3136218

Verkoop Binnendienst

Andrea van Steen

andrea@momedia.nl010-3136224

Beeldredacteur

Laurence Harms

Zij zorgt er samen met onze fotografen en vormgevers voor dat het juiste beeld op de juiste plek staat. Ze laat je dromen van mooie bestemmingen en vangt de sfeer van de stad in beeld. Ze is avontuurlijk, kritisch en creatief en snapt als geen ander hoe beeld en tekst elkaar versterken.

laurence@momedia.nl010-3136226

Freelance Uitgever Vrije tijd

Petra de Hamer

Zonder haar zou onze rubriek vrije tijd nooit zo mooi gevuld zijn. Zij maakt die boeken die qua tijdgeest, vorm en inhoud helemaal kloppen. Zelf noemt ze dat ‘ronde boeken’, die overigens gewoon vierkant of rechthoekig zijn. Met haar freelance werk voor mo’media, maakt ze ons team ‘rond’.

petradehamer@gmail.com

Redacteur

Merel Blom

merel@momedia.nl030-3136212