Onze uitgaven

mo'media

Bij mo'media verschijnen boeken over vrije tijd, genieten, de stad en het groen, vol interviews, tips en adressen, gemaakt door Nederlandse en Vlaamse auteurs, fotografen en vormgevers.

52 Nieuwe zondagen wandelen & lunchen

In 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen, neemt  auteur Ellie Brik je niet alleen mee naar mooie dorpjes en steden in Nederland, maar bezocht ze ook steden in Vlaanderen en Wallonië. Op elke wandeling kom je verrassende dingen tegen: bijzondere musea, geveltjes, kerken en kunst in de buitenlucht. Uiteraard krijg je overal tips voor koffie, lunch en soms ook een bijzonder hotel. Het boek neemt je mee van Antwerpen tot Woudsend. Bezoek mooie Belgische kustplaatsen als Oostende, De Haan en De Panne, ontdek de leukste wijken in Rotterdam, Leuven en Goes of ga naar kleinere plaatsen als Grave, Elburg en Wijk bij Duurstede. Het boek bevat 52 gloednieuwe wandelingen, prachtige foto’s en duidelijke wandelkaartjes.

€ 22,50
ISBN: 9789493273061

25 Zondagen wandelen & groen

Op een zondag samen een wandeling maken in een stad of dorp in eigen land of net over de grens, gevolgd door een goede lunch. Een beproefd recept dat terugkomt in 25 zondagen wandelen & groen. Nieuw zijn de tuinen, parken, groene straatjes en duurzame adressen die Ellie toevoegt aan haar wandelingen. Want of je nu een centrum in Nederland of België aan het verkennen bent, het is fijn om je af en toe onder te dompelen in het groen. Omdat de zon opeens doorkomt, omdat je een verantwoorde lunch wilt, of gewoon omdat groen vrolijk maakt.

€ 12,50
ISBN: 9789493273283

25 Zondagen wandelen & museum

Op een zondag samen een wandeling maken in een stad of dorp in eigen land of net over de grens, gevolgd door een goede lunch. Een beproefd recept dat terugkomt in 25 zondagen wandelen & museum. Nieuw zijn de 25 musea in Nederland en België, die Ellie toevoegt aan haar wandelingen. Soms een museum in dezelfde stad, dan weer een kasteel dat een stukje verderop ligt. Om je zondag te verlengen of om te gooien als het opeens gaat regenen. Van het MuzeeAquarium in Delfzijl tot het Fort Napoleon in Oostende: in Nederland en België valt genoeg te ontdekken.

€ 12,50
ISBN: 9789493273276

IJsland. Kleine atlas voor hedonisten

Een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers en thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur. In deze serie zijn ook Berlijn, Corsica en Venetië verschenen. IJsland verschijnt oktober 2022.

€ 29,95
ISBN: 9789493273429

Berlijn. Kleine atlas voor hedonisten

Een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers en thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur. In deze serie zijn ook Corsica en Venetië verschenen.

€ 29,95
ISBN: 9789493273085

Corsica. Kleine atlas voor hedonisten

Een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers en thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur. In deze serie zijn ook Berlijn en Venetië verschenen.

€ 29,95
ISBN: 9789493273092

Venetië. Kleine atlas voor hedonisten

Een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers en thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis.Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur. In deze serie zijn ook Berlijn en Corsica verschenen.

€ 29,95
ISBN: 9789493273306

GoGoodly

Het klimaat krijgt rake klappen. Dat hoeft ons leven niet te beperken, maar dan moeten we wel nieuwe wegen ontdekken. Met vindingrijke nieuwe producten en diensten. Bedacht door mensen die geen plasticsoep zien, maar rugzakken of horloges. Door tijdreizigers, die oeroude graanvelden doen herleven. En door verstrooide professoren die van groente zonnepanelen weten te maken. GoGoodly volgt ze gefascineerd en zet de beste, slimste, mooiste, grappigste, lekkerste en meest duurzame initiatieven in de spotlight. Zodat de lezer kan genieten van producten met een echt goed verhaal, en zelf aan de slag kan om zijn ecologische voetstap te verkleinen.

Renske Ontdekt- Nog meer (te)gekke slaapplekken

Het derde boek van Renske Borst bomvol nieuwe ontdekkingen! Meer dan 50 unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in Nederland of België. Van natuurhuisje tot boomhut en van kampeervlot tot luxe zomerhuis. Alle plekken bezocht Renske zelf om ze in dit boek met jullie te delen. Ook maakte ze handige lijstjes voor het inpakken van je koffer en checklists om alles uit je weekend te halen. Naast de tips van Renske vind je in dit boek verhalen van bekende bloggers over hun bijzondere slaapplekken.

Craft Beer

CRAFT BEER! Overgewaaid uit de USA, deze trend van kleine brouwerijen die ambachtelijke bierbrouwen. Intussen zijn er zo’n 800 craft beer-brouwerijen in Nederland, van klein tot groot. Er wordt met aanstekelijk enthousiasme gewerkt aan bijzondere soorten en nieuwe smaken.

Op Eigen Kracht

Een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder tijdslimiet en zonder ervaring. Zoë en Olivier vertrekken op reis met twee oude fietsen. Of ze dat wel kunnen, weten ze niet. De reis zal het leren. Vier jaar later hebben ze 40.000 kilometer afgelegd. Op de fiets, met de kano, op ski’s, in een zeilboot, te voet en op skates. Helemaal op eigen kracht.

€ 39,95
ISBN: 9789493195707

(Te) Gekke Slaapplekken

Een inspiratie-boek met 50 (te) gekke slaapplekken in Nederland en België. Om even te onthaasten en het maximale uit je weekend te halen! Met bijzondere adressen zoals een sterrenkubus, een kampeervlot, een stro iglo of een Bush Box.  

52 zondagen wandelen en lunchen

Ellie Brik neemt je mee naar de leukste dorpen en steden van ons land. Ze maakt korte wandelingen door de dorpjes en stadjes die ze aandoet, met natuurlijk een tip voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Ze laat je zien, voelen en proeven hoe mooi en fijn ons land is. En dat er tussen Groningen en Maastricht steeds opnieuw zoveel te ontdekken is.

time to momo Stedenlust

Stedenlust : een kook,- en kijkboek vol prachtige foto’s en heerlijke recepten uit de steden waarover wij al 15 jaar stedengidsen maken. We vroegen onze locals naar hun favoriete lokale gerechten, kookten ze in onze eigen keukens en verzamelden de beste 44 recepten in dit heerlijke boek. Jij kunt jouw favoriete stad zo altijd in huis kunt halen.

Stadskookboek – Amsterdam

De grote diversiteit maakt de Amsterdamse restaurantwereld uniek en vooral: een feest om te ontdekken. In dit boek vind je de lekkerste buurten en de plekken waar je minstens één keer in je leven gegeten moet hebben.

Stadskookboek – Antwerpen

Antwerpen is een stoere havenstad waar altijd een frisse wind waait. Een stad van oude klassiekers en hip geweld in bruisende opkomende wijken, maar vooral een epicentrum met héél veel goede restaurants, bars, lunchzaken, ontbijtadressen en foodfestivals.  

Hotel Amour

De favoriete hotels van 101 designers, modeontwerpers, kunstenaars, culi’s, fotografen, reisbloggers, schrijvers en muzikanten. Getipt door o.a. Arno Kantelberg, Janne Schra, Kiki Niesten, Walter Van Beirendonck en Yvette van Boven. In het boek vind je 101 hotels in de stad, aan zee of hoog in de bergen.

Koffie!

Alles kun je online doen, behalve een kop koffie drinken in een bijzondere koffiebar. In deze dikke gids bomvol informatie nemen Richt en Regina van de populaire blog dekoffiefilters.nl je mee naar de leukste koffiespots van Nederland en Vlaanderen.

Zó Zondag

Een boek boordevol inspiratie en uitjes voor 52 zondagen genieten! Een ‘niks moet, alles mag inspiratie-boek’ voor zondag, met tips voor leuke uitjes, mooie korte verhalen, zondagse recepten,tijd voor elkaar, interviews met inspirerende mensen over hun zondag, en allerlei andere zondagse zaken.

time to momo

Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Geniet van elke seconde & haal alles uit je stedentrip.

time to momo themagidsen

Zoek het niet te ver: met de time to momo themagidsen heb je de beste tips voor een leuk Weekendje Weg of Dagje uit in handen. Met of zonder Kinderen.  En met Duurzame tips. Kijk hier voor meer informatie.

time to momo stedengidsen

Met een stedengids van time to momo op zak verken je de stad en beleef je de local lifestyle. In onze gidsen vind je super-de-luxe plattegronden, verrassende routes en up-to-date informatie. Bekijk hier alle stedengidsen.

time to momo regiogidsen

Vanaf juni 2021 lanceren wij onze eerste gids in de serie regiogidsen. Met de regiogids Ardennen kom je langs toffe restaurantjes, vele natuurgebieden, bruisende plaatsen en nog veel meer zoals je van time to momo gewend bent.

time to momo Limited Feesteditie Valencia

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273252

time to momo Limited Feesteditie Rotterdam

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273238

time to momo Limited Feesteditie Parijs

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273221

time to momo Limited Feesteditie New York

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273269

time to momo Limited Feesteditie Londen

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273207

time to momo Limited Feesteditie Lissabon

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273214

time to momo Limited Feesteditie Berlijn

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273191

time to momo Limited Feesteditie Barcelona

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen point of interests toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven; een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om allemaal te hebben!

€ 20,99
ISBN: 9789493273245

Onafhankelijke uitgeverijen

Steeds vaker willen auteurs graag zelf de hele totstandkoming van hun boek in eigen handen hebben. Deze boeken worden met veel kennis en passie gemaakt. Voor de verkoop en distributie van deze boeken werken deze auteurs nog wel graag samen met een uitgeverij. Wij helpen hen dan ook graag met hun boeken op het gebied van vrije tijd en reizen. Ook met kleinere, opkomende uitgeverijen werken wij graag samen.

Uitgeverij Fjord

Aan Zee

Na het lopen van het St. Olavspad van Zweden naar Noorwegen, waarover Francine haar indrukwekkende debuut schreef, wilde zij weer gaan lopen. Deze keer liep zij van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord- Holland én ging ze naar Vlieland. Het boek is behalve een verslag van die route vooral een zoektocht naar haar jeugd, de verhouding met haar moeder en haar gezin. Een heerlijk boek voor de zomer!

De Paden Op

Allemaal lekker naar buiten! Met deze 23 kant-en-klare wandelweekenden, inclusief hotel of B&B, ontdek je de mooiste wandelpaden van Nederland. Dwars door Nederland lopen 23 mooie Lange-Afstand-Wandelpaden. De bekendste zijn het Pieterpad en het Trekvogelpad maar er is nog zoveel te ontdekken. Doorkruis Nederland van noord naar zuid, van oost naar west, wandel door prachtige natuurgebieden maar ook door dorpen en steden. Begin dit nieuwe avontuur met twee dagen wandelen. Onderweg blijf je logeren en zo worden die twee dagen vanzelf een minivakantie. Lydia Michiels van Kessenich probeerde alle 23 paden voor je uit en weet: na ieder wandelweekend ben je weer volledig opgeladen.

The Wild Wild East

Avontuur is voor iedereen! Drie maanden lang trokken biologen Marvin en Kevin Groen in hun rode camper door Oost-Europa, op zoek naar planten, dieren, de mooiste natuurparkenmaar vooral: de wildernis. Ze kwamen op prachtige verlaten plekken en gingen boulderen, kajakken, klimmen, wandelen, fietsen, snowboarden en snowkiten. Ze kampeerden aan een eindeloos uitgestrekt meer of sliepen in een iglo op een bergtop met fantastich uitzicht. En ja, ze stonden oog in oog met een beer. Ga mee met de tweeling naar Duitsland, Polen, Slowakijke, Tsjechië, Roemenië en Hongarije en ontdek de bijzondere natuur in het onbekende, wilde Europa.

Goed Eten, Lekker Slapen

Hotels met een geweldig restaurant en topkeukens waar met liefde wordt gekookt, geweldige boerderijen waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Zoveel mogelijk biologisch en samen met lokale, duurzame ondernemers. Dit boek staat vol interviews met gepassioneerde eigenaars en chef-koks, recepten voor thuis, adressen van brouwerijen, pluktuinen, boerderijwinkels, wijngaarden en veel meer. Zodat je de volgende dag na het ontbijt op pad kunt in de omgeving. Het adresboekje van actrice Judith Noyons barst van dit soort plekken. Dit jaar had ze eindelijk tijd om haar favorieten, waar ze al jaren komt, nogmaals te bezoeken en er dit boek over te schrijven.

Amsterdam door!

Floor en Gijs, goede vrienden en liefhebbers van de stad Amsterdam zijn tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 begonnen met wandelen en zo ontstond het idee. Het boek bevat 8 wandelingen inclusief heel veel foto's, anekdotes en tips uit Amsterdam.

Onderweg

Wandel mee over het St. Olavspad, de "Camino van het noorden" Wat doe je als je uitgeput bent en stiekemgenoeg hebt van het drukke gezinsleven? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, of je besluit een pelgrimstocht te lopen. Francine Postma deed het laatste, want er moest iets veranderen in har leven. Ze liep in vijf weken in haar eentje het St. Olavspad, de 580 km lange wandeltocht van Zweden naar Noorwegen.

Ga op de fiets

Dit boek is een inspirerend pleidooi voor reizen op de fiets. Laura en Irene keerden vorig voorjaar terug van een reis van zeven maanden door Europa. Ze zijn vanuit hun huis in Rotterdam naar Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina gefietst. De etappes van deze tocht, van in totaal 6.000 km, deelden ze op in stukken en dat werden, samen met eerdere reizen naar Duitsland en door België, de 15 routes in het boek. Een groot deel van het boek gaat over het waarom van reizen op de fiets, en waarom je na het lezen van het boek nog maar één ding wilt: je ketting smeren, je banden oppompen en gaan.

Bestel nu

Weekenden aan het water

Mooier dan dit wordt het niet: in dit boek vind je 45 prachtige hotels, bed & breakfasts en ook een paar tiny houses in Nederland en België. We gingen er slapen en zochten voor je uit wat er allemaal te doen valt. Urenlange strandwandelingen, zalig eten aan zee, met een bootje de rivier verkennen, suppen, kanovaren, een nieuwe stad ontdekken, fietsen met de wind door je haar. Kortom, genieten dus!

Buitenluchtleven

Een wandeling van een uurtje, een hele middag of een heel weekend? In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet soms alleen even weten waar. Buitenluchtleven inspireert je Nederland te voet te ontdekken.

Uitgeverij Zout

Op avontuur in Europa

Verschijnt april 2022. In Op avontuur in Europa delen we 36 kindvriendelijke vakantiebestemmingen dicht bij huis. Ideaal voor de schoolvakanties. Want waarom zou je ‘ver en veel’ willen in een week tijd, als je binnen een straal van 1.000 kilometer van Utrecht al fijne pareltjes vindt? Reislustige gezinnen vertellen hun persoonlijke ervaring over hun favoriete plekken: van de Moezelvallei met kastelen en herfstkleuren tot het Ruhrgebied waar je kunst ontdekt tussen de verlaten fabriekspanden. Wil je langer dan een week op vakantie? De weekjes weg in het boek kun je ook met elkaar combineren.

Campings waar je blij van wordt

Campings waar je blij van wordt

In Campings waar je blij van wordt delen we 25 kindvriendelijke en sfeervolle campings in Nederland. Geen massale vijfsterrenparken, maar pareltjes in het bos, aan de kust of tussen de weilanden. Plekken waar de sfeer gemoedelijk is en waar je kinderen het fantastisch vinden. Waar ze kunnen spelen in de modderspeeltuin of zwemvijver en waar je niet kop-aan-kont staat met je buren. Bij de één haal je een fijne koffie-to-go met zelfgebakken appeltaart, bij de ander rooster je marshmallows op je eigen vuurtje.

Uitgeverij eRCeemedia

Frankrijk binnendoor – Loire

In Frankrijk binnendoor Loire lees je alles over een onvergetelijke reis langs de Loire die begint bij Orléans en eindigt bij Saint-Nazaire, aan de monding van de rivier. Je ontdekt niet alleen bekende, maar vooral de minder bekende plekjes in het fraaie dal van de Loire.

Frankrijk binnendoor

Frankrijk binnendoor

Miljoenen Nederlanders en Vlamingen kiezen jaarlijks voor een autovakantie naar Frankrijk. Dit boek is voor hen een bron van inspiratie om relaxed over de Franse binnenwegen te reizen aan de hand van een dag voor dag beschreven roadtrip van 4.100 kilometer dwars door Frankrijk.

I Love The Seaside

I Love the Seaside – Spanje

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Baskenland, Cantabrië, Asturias, Galicië en de west-kust van Andalusië. Een verrassende reisgids gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

I Love the Seaside – Southwest Europe

I love the seaside combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Met deze Engelstalige gids heb je een kompas langs de Atlantische kust van Frankrijk, Spanje en Portugal in handen. Met prachtige foto's en inspirerende verhalen.

I Love the Seaside – Portugal

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Noord-Portugal tot Lissabon, Alentejo en de Atlantische kust van de Algarve. Voor iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt.

I Love the Seaside – Northwest Europe

Met de Engelstalige Northwest Europe ILTS gids reis je langs de kust van Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en België. De makers bezochten persoonlijk alle plekken langs de kust. Beide Engelstalige gidsen zijn middels crowdfunding tot stand gekomen.

I Love the Seaside – Noordzeekust

3Já, naar zee! Voor alle liefhebbers van de Noordzeekust maakte het team van I Love the Seaside een inspirerende, verrassende en relaxte reisgids over de Duitse Wadden, Nederland en België. Bedoeld voor iedereen die houdt van een laid-back surf-sfeertje, zand tussen je tenen en een frisse wind door je haar.

I Love the Seaside – Morocco

In deze Engelstalige gids deelt het team van I Love the Seaside hun liefde voor Marokko. De gids inspireert je om het prachtige land te verkennen en z'n gastvrije inwoners te ontmoeten. Om je te laten verleiden door de kleuren, geuren en smaken.

I Love the Seaside – Great Britain and Ireland

In deze Engelstalige gids deelt het team van I Love the Seaside hun favoriete plekken om te surfen, shoppen, eten en te overnachten. De gids staat bomvol leuke kustplekken van Schotland tot Engeland en van Cornwall tot County Kerry.

I Love the Seaside – Frankrijk

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Normandië, Bretagne, Vendée, Gironde, Les Landes en de Côte Basque. Alleen de allermooiste plekken staan erin: kleine baaitjes en brede stranden, gezellige dorpjes, restaurants en overnachtingsmogelijkheden.    

Habitat

Habitat Rotterdam – Shaping City Life( Nederlandstalig )

Dit boek toont je de woningen en werkplekken van 34 Rotterdamse makers. Zij vertellen in tekst én beeld over werkwijzen, woonkeuzes, pieken, dalen en hun band met Rotterdam. Dat die stad in hard tempo transformeert lees je tussen de regels door. Een ideaal cadeauboek voor alle ras-Rotterdammers en iedereen die de liefde voor creativiteit en de stad deelt. Verkrijgbaar in NL en EN.

Habitat Rotterdam – Shaping City Life ( Engelstalig )

Dit boek toont je de woningen en werkplekken van 34 Rotterdamse makers. Zij vertellen in tekst én beeld over werkwijzen, woonkeuzes, pieken, dalen en hun band met Rotterdam. Dat die stad in hard tempo transformeert lees je tussen de regels door. Een ideaal cadeauboek voor alle ras-Rotterdammers en iedereen die de liefde voor creativiteit en de stad deelt. Verkrijgbaar in NL en EN.