Onze uitgaven

mo'media

Bij mo'media verschijnen boeken over vrije tijd, genieten, de stad en het groen, vol interviews, tips en adressen, gemaakt door Nederlandse en Vlaamse auteurs, fotografen en vormgevers. Bekijk hier de zomeraanbieding en de najaarsaanbieding van 2024.
Provence - Kleine atlas voor hedonisten - mo'media

Provence – Kleine atlas voor hedonisten

VERWACHT | Provence - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493338227
Tokio - Kleine atlas voor hedonisten - mo'media

Tokio – Kleine atlas voor hedonisten

VERWACHT | Tokio - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493338166
Why Should I Go To Antwerp - mo'media

Why Should I Go To Antwerp

Why Should I Go To is een gloednieuwe reeks handzame Engelstalige reisgidsen, speciaal voor jonge, nieuwsgierige én budgetbewuste reizigers. De gidsen zitten vol betaalbare, originele en creatieve tips voor vintagewinkels, markten, (eet)cafés, barretjes, clubs, parken om te picknicken, hostels en mooie musea die je absoluut bezocht moet hebben. En antwoorden op belangrijke vragen als: waar kun je de beste foto’s maken? En hoe kom ik zo goedkoop mogelijk van A naar B? Met een Why Should I Go To Antwerp-gids maak je een onvergetelijke en originele stedentrip.

€ 14,99
ISBN: 9789493338449
Why Should I Go To Amsterdam - mo'media

Why Should I Go To Amsterdam

Why Should I Go To is een gloednieuwe reeks handzame Engelstalige reisgidsen, speciaal voor jonge, nieuwsgierige én budgetbewuste reizigers. De gidsen zitten vol betaalbare, originele en creatieve tips voor vintagewinkels, markten, (eet)cafés, barretjes, clubs, parken om te picknicken, hostels en mooie musea die je absoluut bezocht moet hebben. En antwoorden op belangrijke vragen als: waar kun je de beste foto’s maken? En hoe kom ik zo goedkoop mogelijk van A naar B? Met een Why Should I Go To Amsterdam-gids maak je een onvergetelijke en originele stedentrip.

€ 14,99
ISBN: 9789493338432
Why Should I Go To London - mo'media

Why Should I Go To London

Why Should I Go To is een gloednieuwe reeks handzame Engelstalige reisgidsen, speciaal voor jonge, nieuwsgierige én budgetbewuste reizigers. De gidsen zitten vol betaalbare, originele en creatieve tips voor vintagewinkels, markten, (eet)cafés, barretjes, clubs, parken om te picknicken, hostels en mooie musea die je absoluut bezocht moet hebben. En antwoorden op belangrijke vragen als: waar wandel je in de voetsporen van beroemdheden in Londen? Waar kun je de beste foto’s maken? En hoe kom ik zo goedkoop mogelijk van A naar B? Met een Why Should I Go To London-gids maak je een onvergetelijke en originele stedentrip.

€ 14,99
ISBN: 9789493338098
Why Should I Go To Berlin - mo'media

Why Should I Go To Berlin

Why Should I Go To is een gloednieuwe reeks handzame Engelstalige reisgidsen, speciaal voor jonge, nieuwsgierige én budgetbewuste reizigers. De gidsen zitten vol betaalbare, originele en creatieve tips voor vintagewinkels, markten, (eet)cafés, barretjes, clubs, parken om te picknicken, hostels en mooie musea die je absoluut bezocht moet hebben. En antwoorden op belangrijke vragen als: waar woonde David Bowie in Berlijn? Waar kun je de beste foto’s maken? En hoe kom ik zo goedkoop mogelijk van A naar B? Met een Why Should I Go To Berlin-gids maak je een onvergetelijke en originele stedentrip.

€ 14,99
ISBN: 9789493338074
Why Should I Go To Paris - mo'media

Why Should I Go To Paris

Why Should I Go To is een gloednieuwe reeks handzame Engelstalige reisgidsen, speciaal voor jonge, nieuwsgierige én budgetbewuste reizigers. De gidsen zitten vol betaalbare, originele en creatieve tips voor vintagewinkels, markten, (eet)cafés, barretjes, clubs, parken om te picknicken, hostels en mooie musea die je absoluut bezocht moet hebben. En antwoorden op belangrijke vragen als: hoe gedraag én kleed je je als een Parisien(ne)? Waar kun je de beste foto’s maken? En hoe kom ik zo goedkoop mogelijk van A naar B? Met een Why Should I Go To Paris-gids maak je een onvergetelijke en originele stedentrip.

€ 14,99
ISBN: 9789493338081
Dwars door Parijs - mo'media

Dwars door Parijs

Waar eet je de beste blanquette de veau van Parijs? Voor welke soep met raviolis de crevettes steek je op zondagavond de Seine over? Waar reserveer je voor tien personen een tafel? De vier auteurs, groot fans van goed en lekker eten, delen in Dwars door Parijs hun favoriete adressen voor oeufs mayo maar ook couscous en frites. Gerechten waarvoor ze moeiteloos dwars door Parijs gaan. Zelfs als het restaurant 45 minuten verderop ligt en ook als het regent.

€ 22,50
ISBN: 9789493338104
Vandaag & morgen niet thuis - mo'media

Vandaag & morgen niet thuis

Altijd een goed idee: een paar dagen weg van huis, naar een bijzondere bestemming in Nederland of België. Een prachtig huisje in het groen of aan zee of ontdek samen een bijzondere stad. Naast unieke slaapplekken delen Maaike en Romi vooral ook veel tips in de buurt: een leuk restaurant of activiteit met kinderen. Met dit boek kun je een compleet weekend weg. Op hun succesvolle Instagramaccount verzamelen de auteurs de leukste plekken, kriskras door Nederland en ook België. Nu zijn de allermooiste weekendtips verzameld in hun tweede boek Vandaag & morgen niet thuis. Het zijn 40 accommodaties en zo’n 185 unieke extra adressen. Van groepshuizen tot solotrips, geen enkel weekend is hetzelfde.

€ 24,50
ISBN: 9789493338210
Alle dagen zondag - mo'media

Alle dagen zondag

Ellie Brik – bekend van de 52 zondagen-reeks – doorkruist al 25 jaar stad en land op zoek naar de mooiste dorpen en steden. Eerder verschenen van haar hand praktische gidsen met wandelroutes, maar dit is het meest uitgebreide en persoonlijke boek tot nu toe: Alle dagen zondag. Met daarin de mooiste dorpen en stadjes, studentensteden, een Elfstedentocht te voet, bestemmingen aan het water en nabij de natuur, vestingsteden en een aantal verrassend mooie plaatsen. Het boek, een schat aan informatie, waarin Ellie ‘wandelend VVV-kantoor’ Brik de lezer meeneemt dwars door Nederland en België. Minder vastomlijnde routes, maar in verhalende vorm deelt Ellie hoe je Nederland en België opnieuw ontdekt.

€ 28,50
ISBN: 9789493273979
Bretagne - Kleine atlas voor hedonisten - mo'media

Bretagne – Kleine atlas voor hedonisten

Bretagne - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273993
Dutch Girls In Museums - mo'media

Dutch Girls In Museums

Naar een museum gaan kan een hele uitdaging zijn. Vragen zoals "Waar moet ik op letten?" of "Waar kijk ik eigenlijk naar?" houden veel mensen tegen. Iris Zaagman en Daniëlle Lakeman van Dutch Girls In Museums helpen hierbij: ze vertellen je hoe dicht je bij een kunstwerk mag staan, hoe de kunst zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, hoe je überhaupt naar kunst moet kijken en nog veel meer interessante tips en feiten. Laat dit boek je verrassen én verrijken met een blik op kunst die origineel, leerzaam én toegankelijk is.

€ 27,50
ISBN: 9789493273665
Noorwegen - Kleine atlas voor hedonisten - mo'media

Noorwegen – Kleine atlas voor hedonisten

Noorwegen - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273672
Vandaag niet thuis - mo'media

Vandaag niet thuis

Samen op pad in Nederland met meer dan 175 tips! Op hun succesvolle Instagramaccount Vandaag niet thuis verzamelen Romi en Maaike de leukste (buiten)plekken, kriskras door Nederland. Plekken waar kinderen en volwassenen, ouders en grootouders, blij van worden. Loop samen over een blotevoetenpad, pluk een veldbloemenboeket of knuffel met een alpaca. Een boek voor de momenten waarop jij denkt: vandaag ben ik niet thuis. Romi & Maaike: "Want zeg nou eerlijk, niemand wordt toch echt blij van een binnenspeeltuin (het 'krijspaleis')?"

€ 22,50
ISBN: 9789493273740
Parijs: kleine atlas voor hedonisten

Parijs – Kleine atlas voor hedonisten

Parijs - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273719
Bierwandelen - mo'media

Bierwandelen

Bierwandelen in Nederland en Vlaanderen met de leukste bierweetjes (en plekken)! Ga mee op pad met biersommelier Sjors Kassing en kies een van de 25 prachtige wandelingen door stad en natuur in Nederland en Vlaanderen. Ooit gehoord van 'de bierveldslag'? En wat is het verschil tussen abdij- en trappistenbier? Geniet van de omgeving terwijl je onderweg van alles te weten komt over brouwerijen, lokale bieren en bijbehorende geschiedenis.

€ 24,95
ISBN: 9789493273726
52 dagen langs het water - mo'media

52 dagen wandelen langs het water

Nederland is rijk aan water én prachtige dorpen en steden. Ellie Brik – die al tien wandelbestsellers schreef – neemt je dit keer mee op haar wandelingen langs bijzondere monumenten, musea, koffietentjes en restaurants, altijd in de buurt van het water. Met 52 dagen wandelen langs het water kun je elke week op pad in eigen land of kies voor een van de vier routes net over de grens met België. En plak er gerust een dagje aan vast, want bij elke wandeling zit een tip voor een overheerlijke slaapplek.

€ 23,50
ISBN: 9789493273702
Hey Frits: 12 korte roadtrips door Nederland - mo'media

Hey Frits. 12 korte roadtrips door Nederland

Kunnen er nog steeds nieuwe plekken ontdekt worden in Nederland? Wel als je met Hey Frits. 12 korte roadtrips door Nederland van Manon van den Oort onder je arm op pad gaat. De schrijver (en fotograaf) neemt je mee op twaalf korte roadtrips - leuk voor een weekendje weg - door prachtige dorpen, steden en natuurgebieden in eigen land. Leer Nederland weer door een andere bril kennen; rijd door schilderachtige dorpjes in Friesland, wandel door de wijngaarden van Zuid-Limburg of proef lokale smaken van Brabant tot in de Achterhoek.

€ 24,95
ISBN: 9789493273696
Parijs en ik

Parijs & ik

Op stedentrip gaan wordt met Parijs & ik een geweldige ervaring voor kinderen. Ze zoeken hiermee zelf de weg op een gekleurde metrokaart, ze leren zelf een broodje te bestellen bij die vreemde bakker in een andere taal, mogen voor een keer heel laat nog uit eten en ze nemen jou mee om ergens lekker te chillen in een stadspark in de zon. In onze nieuwe serie … & Ik kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar een uniek gepersonaliseerd reisdagboek maken. Want jouw Parijs-reis is uniek!

€ 15,99
ISBN: 9789493273443
Barcelona en ik

Barcelona & ik

Op stedentrip gaan wordt met Barcelona & ik een geweldige ervaring voor kinderen. Ze zoeken hiermee zelf de weg op een gekleurde metrokaart, ze leren zelf een broodje te bestellen bij die vreemde bakker in een andere taal, mogen voor een keer heel laat nog uit eten en ze nemen jou mee om ergens lekker te chillen in een stadspark in de zon. In onze nieuwe serie … & Ik kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar een uniek gepersonaliseerd reisdagboek maken. Want jouw Barcelona-reis doet niemand na!

€ 15,99
ISBN: 9789493273436
Haengbog

Haengbog

Niemand gaat zomaar even naar Zuid-Korea. Maar het is wel een land dat erg tot de verbeelding spreekt, dankzij trends als K-pop en Squid Game. Het is het land waar mensen samen eten en de tijd nemen voor elkaar. Een land waar de mensen streven naar blijvend geluk: ‘haengbog’. In Haengbog laat Barbara Zitwer ons zien waarom zij op slag verliefd werd op Zuid-Korea. Ze neemt ons mee van Seoul tot Jindo-eiland en van tafels vol traditionele gerechten naar de verstilling van eeuwenoude tempels. Als je zelf (nog) niet afreist naar dit land, laat je dan inspireren door de wijsheden van de Zuid- Koreaanse bevolking.

€ 29,95
ISBN: 9789080327207
52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

In 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen neemt Ellie Brik je niet alleen mee naar mooie dorpjes en steden in Nederland, maar ook in Vlaanderen en Wallonië. Op elke wandeling kom je verrassende dingen tegen: bijzondere musea, geveltjes, kerken en kunst in de buitenlucht. Uiteraard krijg je overal tips voor koffie, lunch en soms ook een bijzonder hotel. Bezoek mooie Belgische kustplaatsen als Oostende, De Haan en De Panne, ontdek de leukste wijken in Rotterdam, Leuven en Goes of ga naar kleinere plaatsen als Grave, Elburg en Wijk bij Duurstede. Het boek bevat 52 gloednieuwe wandelingen, prachtige foto’s en duidelijke wandelkaartjes.

€ 23,50
ISBN: 9789493273061
25 zondagen wandelen & groen

25 zondagen wandelen & groen

Op een zondag samen een wandeling maken in een stad of dorp in eigen land of net over de grens, gevolgd door een goede lunch: een beproefd recept dat terugkomt in 25 zondagen wandelen & groen. Nieuw zijn de tuinen, parken, groene straatjes en duurzame adressen die Ellie Brik toevoegt aan haar wandelingen. Want of je nu een centrum in Nederland of België aan het verkennen bent, het is fijn om je af en toe onder te dompelen in het groen. Omdat de zon opeens doorkomt, omdat je een verantwoorde lunch wilt, of gewoon omdat groen vrolijk maakt.

€ 12,50
ISBN: 9789493273276
25 zondagen wandelen & museum

25 zondagen wandelen & museum

Op een zondag samen een wandeling maken in een stad of dorp in eigen land of net over de grens, gevolgd door een goede lunch: een beproefd recept dat terugkomt in 25 zondagen wandelen & museum. Nieuw zijn de 25 musea in Nederland en België die Ellie Brik toevoegt aan haar wandelingen. Soms een museum in dezelfde stad, dan weer een kasteel dat een stukje verderop ligt. Om je zondag te verlengen of om te gooien als het opeens gaat regenen. Van het MuzeeAquarium in Delfzijl tot het Fort Napoleon in Oostende: in Nederland en België valt genoeg te ontdekken.

€ 12,50
ISBN: 9789493273283
IJsland: kleine atlas voor hedonisten

IJsland – Kleine atlas voor hedonisten

IJsland - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273429
Berlijn: kleine atlas voor hedonisten

Berlijn – Kleine atlas voor hedonisten

Berlijn - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273085
Corsica: kleine atlas voor hedonisten

Corsica – Kleine atlas voor hedonisten

Corsica - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis. Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273092
Venetië: kleine atlas voor hedonisten

Venetië – Kleine atlas voor hedonisten

Venetië - Kleine atlas voor hedonisten is onderdeel van een nieuwe reeks prachtige reisboeken voor reizigers én thuisblijvers om je favoriete stad, land of eiland op een heel andere manier te leren kennen. Geen kleine reisgids voor in je tas, maar een prachtig koffietafelboek waarmee je maanden van tevoren al wegdroomt over je volgende reis.Laat je inspireren door deze dikke boeken, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en met indrukwekkende verhalen over de historie, cultuur en natuur.

€ 34,95
ISBN: 9789493273306
GoGoodly

GoGoodly

Het klimaat krijgt rake klappen. Dat hoeft ons leven niet te beperken, maar dan moeten we wel nieuwe wegen ontdekken. Met vindingrijke nieuwe producten en diensten, bedacht door mensen die geen plasticsoep zien, maar rugzakken of horloges. Door tijdreizigers, die oeroude graanvelden doen herleven. En door verstrooide professoren die van groente zonnepanelen weten te maken. GoGoodly volgt ze gefascineerd en zet de beste, slimste, mooiste, grappigste, lekkerste en meest duurzame initiatieven in de spotlight. Zodat de lezer kan genieten van producten met een echt goed verhaal, en zelf aan de slag kan om zijn of haar ecologische voetstap te verkleinen.

€ 17,50
ISBN: 9789493273290
Renske ontdekt: nog meer (te) gekke slaapplekken

Renske ontdekt: nog meer (te) gekke slaapplekken

Het derde boek van Renske Borst, bomvol nieuwe ontdekkingen! In Renske ontdekt: nog meer (te) gekke slaapplekken vind je meer dan 50 unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in Nederland of België. Van natuurhuisje tot boomhut en van kampeervlot tot luxe zomerhuis. Alle plekken bezocht Renske zelf om ze in dit boek met jullie te delen. Ook maakte ze handige lijstjes voor het inpakken van je koffer en checklists om alles uit je weekend te halen. Naast de tips van Renske vind je in dit boek ook verhalen van bekende bloggers over hun bijzondere slaapplekken.

€ 17,99
ISBN: 9789493195646
Craft Beer

Craft Beer

Deze trend van kleine brouwerijen die ambachtelijke bierbrouwen is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Intussen zijn er zo’n 800 craft beer-brouwerijen in Nederland, van klein tot groot. Er wordt met aanstekelijk enthousiasme gewerkt aan bijzondere soorten en nieuwe smaken. In Craft Beer neemt Raoul van Neer je mee langs meer dan 40 brouwerijen en vertelt je het verhaal van de innovatieve bieren die daar gebrouwen worden. Proost!

€ 24,95
ISBN: 9789493195684
Op eigen kracht

Op eigen kracht

In Op eigen kracht lees, zie en beleef je een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder tijdslimiet en zonder ervaring. Zoë en Olivier vertrekken op reis met twee oude fietsen. Of ze dat wel kunnen, weten ze niet. De reis zal het leren. Vier jaar later hebben ze 40.000 kilometer afgelegd. Op de fiets, met de kano, op ski’s, in een zeilboot, te voet en op skates. Helemaal op eigen kracht.

€ 39,95
ISBN: 9789493195707

(Te) gekke slaapplekken

(Te) gekke slaapplekken is een inspiratieboek met maar liefst 50 (te) gekke slaapplekken in Nederland en België, samengesteld door Renske Borst van het succesvolle online platform Renske ontdekt de wereld. Slaapplekken om even te onthaasten en het maximale uit je weekend te halen, met bijzondere adressen zoals een sterrenkubus, een kampeervlot, een stro iglo of een Bush Box.  

€ 16,99
ISBN: 9789493195264

52 zondagen wandelen en lunchen

In dit deel van de succesvolle reeks 52 zondagen wandelen en lunchen neemt Ellie Brik je mee naar de leukste dorpen en steden van ons land. Ze maakt korte wandelingen door de dorpjes en stadjes die ze aandoet, met natuurlijk een tip voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Ze laat je zien, voelen en proeven hoe mooi en fijn ons land is. En dat er tussen Groningen en Maastricht steeds opnieuw zoveel te ontdekken is.

€ 23,50
ISBN: 9789493195127

Time to Momo Stedenlust

Kun je niet wachten op je volgende reis? Dan haal je de culinaire specialiteiten van jouw favoriete bestemming toch zelf in huis! Time to Momo Stedenlust is een kook- en kijkboek vol prachtige foto’s en heerlijke recepten uit de steden waarover wij al meer dan 20 jaar stedengidsen maken. We vroegen onze locals naar de favoriete gerechten uit hun stad, kookten en proefden ze in onze eigen keukens en verzamelden de beste 44 recepten in dit heerlijke boek.

€ 30,00
ISBN: 9789493195134

Stadskookboek – Amsterdam

De grote diversiteit maakt de Amsterdamse restaurantwereld uniek en vooral: een groot feest om te ontdekken. Je moet alleen wel even weten waar je naartoe moet. In het Stadskookboek Amsterdam vind je de lekkerste plekken van de stad, waar je minstens één keer in je leven gegeten moet hebben.

€ 15,00
ISBN: 9789057678806

Stadskookboek – Antwerpen

Antwerpen is een stoere havenstad waar altijd een frisse wind waait. Een stad van oude klassiekers en hip geweld in bruisende opkomende wijken, maar vooral een epicentrum met héél veel goede restaurants, bars, lunchzaken, ontbijtadressen en foodfestivals. Met het Stadskookboek Antwerpen laten we je zien waar je moet zijn om de foodie-scene van 't Stad ultiem te beleven.  

€ 15,00
ISBN: 9789057678219

Hotel Amour

In Hotel Amour lees je alles over de favoriete hotels in de stad, aan zee, of hoog in de bergen van 101 designers, modeontwerpers, kunstenaars, culi’s, fotografen, reisbloggers, schrijvers en muzikanten. Getipt door onder andere Arno Kantelberg, Janne Schra, Kiki Niesten, Walter Van Beirendonck en Yvette van Boven.

€ 17,99
ISBN: 9789057678370

Koffie!

Alles kun je online doen, behalve een kop koffie drinken in een bijzondere koffiebar. Waar? Dat lees je in Koffie! In deze dikke gids bomvol informatie nemen Richt en Regina van het populaire platform dekoffiefilters.nl je mee naar de leukste koffiespots van Nederland en Vlaanderen.

€ 10,00
ISBN: 9789057678356

Zó Zondag

Zó Zondag is een boek boordevol inspiratie en uitjes voor 52 zondagen genieten! Een ‘niks moet, alles mag’ inspiratie-boek voor zondag, met tips voor leuke uitjes, mooie korte verhalen, zondagse recepten,tijd voor elkaar, interviews met inspirerende mensen over hun zondag, en allerlei andere zondagse zaken.

€ 17,50
ISBN: 9789057677823

Time to Momo

Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij Time to Momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Geniet van elke seconde en haal alles uit je stedentrip.
time to momo Foodies

Time to Momo-themagidsen

Zoek het niet te ver: met de Time to Momo themagidsen heb je de beste tips voor een leuk (en duurzaam) weekendje weg of cultureel dagje uit én de tofste foodie-plekken in handen. Met of zonder kinderen.

Bestel nu
Time to Momo Côte d'Azur - mo'media

Time to Momo-stedengidsen

Met een stedengids van Time to Momo op zak verken je de stad en beleef je de local lifestyle. In onze gidsen vind je super-de-luxe plattegronden, verrassende routes en up-to-date informatie. Bekijk hier alle stedengidsen.

Bestel nu
Time to Momo Ruhrgebied - mo'media

Time to Momo-regiogidsen

Met de regiogidsen over de Ardennen, Zeeland, Limburg, West-Wallonië, Groningen, Friesland, Normandië en de Algarve kom je langs toffe restaurants, vele natuurgebieden, bruisende plaatsen en nog veel meer zoals je van Time to Momo gewend bent.

Bestel nu
time to momo Valencia Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Valencia

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Valencia, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273252
time to momo Rotterdam Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Rotterdam

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Rotterdam, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273238
time to momo Parijs Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Parijs

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Parijs, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273221
time to momo New York Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie New York

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie New York, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273269
time to momo Londen Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Londen

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Londen, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273207
time to momo Lissabon Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Lissabon

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Lissabon, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273214
time to momo Berlijn Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Berlijn

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Berlijn, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273191
time to momo Barcelona Limited Feesteditie

Time to Momo Limited Feesteditie Barcelona

De Time to Momo-stedengidsen bestaan 20 jaar en dat vieren wij! Onze acht meest populaire bestemmingen hebben we geüpgraded tot een luxe feesteditie, zo ook deze Time to Momo Limited Feesteditie Barcelona, met veel extra’s: een stickervel om favoriete hotspots of je hotel te markeren op de kaart; notitiepagina’s om je eigen points of interest toe te voegen, je uitgaven bij te houden, wat te schetsen of te schrijven, een handig en vrolijk elastiek, en last but not least: een linnen look flexibound omslag. En de vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond zitten er natuurlijk ook in. Acht pareltjes om hebberig van te worden!

€ 20,99
ISBN: 9789493273245

Onafhankelijke uitgeverijen

Steeds vaker willen auteurs graag zelf de hele totstandkoming van hun boek in eigen handen hebben. Deze boeken worden met veel kennis en passie gemaakt. Voor de verkoop en distributie van deze boeken werken deze auteurs nog wel graag samen met een uitgeverij. Wij helpen hen dan ook graag met hun boeken op het gebied van vrije tijd en reizen. Ook met kleinere, opkomende uitgeverijen werken wij graag samen.

Uitgeverij FJORD

Naar het noorden - mo'media, uitgeverij FJORD

Naar het noorden

Of het nu de eindeloze midzomer is of de prachtige poolnacht, weinig spreekt meer tot de verbeelding dan het noordelijkste deel van Europa. In Naar het noorden vertelt reisjournalist Bas van Oort over de natuur, bewoners, de drang om buiten te zijn en de ongekende schoonheid van het Scandinavische landschap.

€ 23,50
ISBN: 9789083263953
Hiking Trails - mo'media, uitgeverij FJORD

Hiking Trails

De allermooiste langeafstandswandelingen in 18 Europese landen in één boek. Elmar Teegelbeckers van het platform Thru-Hiking.com weet als geen ander waar de mooiste wandelpaden lopen. Levendige beschrijvingen van de tochten én wat wandelen doet voor de geest. Hij schrijft in zijn eerste boek Hiking Trails ook over voorbereiding en veiligheid, hoe je duurzaam op pad gaat en dat het wandelen van een langeafstandspad voor iedereen is. De wandelingen variëren in lengte en moeilijkheidsgraad.

€ 23,50
ISBN: 9789083263960
Achter de bergen - mo'media

Achter de bergen

In de Alpen is de lucht frisser en het groen groener. Reisjournalist Bas van Oort kwam als kind al veel in de bergen en zijn liefde voor de Alpen is nooit verdwenen. Maar hij raakte pas echt gefascineerd door de verhalen achter de bergen. Over bewoners, gebruiken, cultuur en tradities, en waarom we de bergen zo graag willen bedwingen. In Achter de bergen, met daarin 17 verhalen over 7 Alpenlanden, vertelt hij meer dan je dacht te weten over Europa’s beroemdste bergketen.

€ 23,50
ISBN: 9789083263908
Elke week Amsterdam door! Gijs & Floor - mo'media

Elke week Amsterdam door! Gijs & Floor

Nieuwsgierige wandelaars, cultuurliefhebbers en iedereen die Amsterdam, historie, actualiteit en achtergronden interessant vindt. Voor deze mensen schrijven Floor van Spaendonck en Gijs Stork wekelijks wandelingen voor Het Parool. Uit al die wandelingen selecteerden ze de mooiste: in Elke week Amsterdam door! Gijs & Floor vind je 52 korte thematische wandelingen van ongeveer 5 kilometer, in totaal goed voor uren wandelen door de hoofdstad. Ga mee op ontdekking langs monumenten, kunstwerken, bijzondere cafés en marktjes, beroemde Amsterdammers, door bekende en juist heel onbekende buurten, maar ook een paar keer de stad uit het groen in.

€ 23,50
ISBN: 9789083263939
Buitenluchtleven Randstad & Groene Hart - mo'media

Buitenluchtleven Randstad & Groene Hart

Een landschap vol blokkendozen en snelwegen? Gelukkig niet. In de Randstad kun je, in en om de grote steden, heerlijk wandelen. De drukte van de stad achterlaten gaat sneller dan je denkt, maar je moet wel even weten waar. Het boek Buitenluchtleven Randstad & Groene Hart neemt je mee door onverwacht groene stukken van het dichtbevolkte westen van Nederland. Met veel tips voor gebieden, steden en dorpen waar je tussen de 5 en 25 kilometer goed kunt wandelen, is dit boek een must voor iedere wandelliefhebber.

€ 23,50
ISBN: 9789083263922
Een weekend naar buiten - mo'media

Een weekend naar buiten

Niks leukers dan een weekend weg naar een fijn hotel of een andere plek voor een overnachting. Lydia Michiels van Kessenich, bekend van haar succesvolle boek De paden op, ging speciaal voor Een weekend naar buiten naar twintig mooie plekken in Nederland. Twintig keer een zorgeloos kant en-klaar weekend, dat helemaal voor je is uitgeprobeerd: twee dagen naar buiten, een nieuwe omgeving ontdekken en ’s avonds goed eten. De eerste dag maak je een mooie wandeling in de buurt, op de tweede dag ga je fietsen, of precies andersom!

€ 23,50
ISBN: 9789083263915
Buitenluchtleven Langs de Waddenzee - mo'media

Buitenluchtleven Langs de Waddenzee

Een wandeling van een uurtje, een hele middag of zelfs een lang weekend? In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet soms alleen even weten waar. Buitenluchtleven Langs de Waddenzee omvat meer dan 130 wandelplekken langs de Waddenzee! Wandelen op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Maar ook, en dat is waarschijnlijk veel verrassender: wandelen langs de Waddenkust op het vasteland. Er zijn prachtige routes in de Kop van Noord-Holland, Friesland en Groningen, met uitzicht op het wad,  lopen door de eindeloze stilte of prachtige terp- en wierdedorpen.

€ 20,00
ISBN: 9789083169125
Perron Europa

Perron Europa

Met 250 duizend kilometer aan spoorlijnen is geen ander continent zo goed ontsloten als Europa. Onthaasting? Iedereen snakt ernaar en slow travel is bijna een modieus begrip. Maar hoe voelt het daadwerkelijk, dat andere reistempo? De auteurs van Perron Europa stapten in de trein en namen alle tijd. Zo zagen ze landschappen in elkaar overgaan, culturen zich ontrafelen en ontdekten ze het unieke karakter van Europa. Van de rozerode midzomernacht in Zweeds Lapland tot de wijnstokken op de hellingen van vulkaan Etna en de scherpe pieken van het Tatragebergte. Perron Europa bevat inspirerende verhalen, unieke foto’s en veel reistips voor een Europese ontdekkingsreis per trein.

€ 29,50
ISBN: 9789083014883
Buitenluchtleven Nederland

Buitenluchtleven Nederland

Mooie natuurgebieden, nationale parken, onverwacht inspirerende plekken midden in een stad. Wandelen kan overal, echt. Na de eerste twee drukken van Buitenluchtleven – waarvan er sinds september 2020 meer dan 5500 exemplaren verkocht zijn – is deze editie geheel herzien. Nieuwe wandelingen en met extra tips voor koffie of lunch. Buitenluchtleven Nederland is een geheel herziene nieuwe editie, met nieuw omslag en nieuwe wandelingen.

€ 23,50
ISBN: 9789083169149
Elke dag naar buiten antraciet

Elke dag naar buiten (antraciet)

Elke dag naar buiten (antraciet) is een mooi vormgegeven logboek voor je wandelingen, fietstochten, wishlists en veel meer. Met veel schrijfruimte voor wie alles wil onthouden, maar de boeken zijn ook geschikt als plakboekje of herbarium. Daarnaast bevat het boek uiteenlopende tips voor buitenmensen. In twee varianten: lichtblauw met polderbloemen en antraciet met strandvondsten.

€ 17,50
ISBN: 9789083169163
Elke dag naar buiten lichtblauw

Elke dag naar buiten (lichtblauw)

Elke dag naar buiten (lichtblauw) is een mooi vormgegeven logboek voor je wandelingen, fietstochten, wishlists en veel meer. Met veel schrijfruimte voor wie alles wil onthouden, maar de boeken zijn ook geschikt als plakboekje of herbarium. Daarnaast bevat het boek uiteenlopende tips voor buitenmensen. In twee varianten: lichtblauw met polderbloemen en antraciet met strandvondsten.

€ 17,50
ISBN: 9789083169187
Walking Amsterdam

Walking Amsterdam

Amsterdam, de stad vol verhalen, is kleurrijk, groen, verrassend en vrolijk. Wandel mee en ontdek de stad op een bijzondere manier. Negen wandelingen, kriskras door de stad, startpunt altijd vanaf de Dam. Noord, oost, zuid, west, twee routes door de haven, een over de Herengracht, een wandeling voor 4 mei en eentje voor de donkere decemberdagen. Ook neemt het boek je mee naar de mooiste parken en begraafplaatsen, langs bijzondere architectuur, kunstwerken en ambachtslieden en veel meer. De Engelse vertaling, Walking Amsterdam, is op veler verzoek speciaal gemaakt voor expats, cultureel geïnteresseerden en andere niet-Nederlandstaligen die langere tijd in Amsterdam verblijven.

€ 24,50
ISBN: 9789083169194
Aan Zee: een eindeloze strandwandeling

Aan zee

Na het lopen van het St. Olavspad van Zweden naar Noorwegen, waarover Francine haar indrukwekkende debuut Onderweg schreef, wilde zij weer gaan lopen. Deze keer liep zij van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord- Holland én ging ze naar Vlieland. Aan zee is, behalve een verslag van die route, vooral een zoektocht naar haar jeugd, de verhouding met haar moeder en haar gezin. Een heerlijk boek voor de zomer!

€ 20,00
ISBN: 9789083169132
The Wild Wild East

The Wild Wild East

Avontuur is voor iedereen! Drie maanden lang trokken biologen Marvin en Kevin Groen in hun rode camper door Oost-Europa, op zoek naar planten, dieren, de mooiste natuurparken maar vooral: de wildernis. Ze kwamen op prachtige verlaten plekken en gingen boulderen, kajakken, klimmen, wandelen, fietsen, snowboarden en snowkiten. Ze kampeerden aan een eindeloos uitgestrekt meer of sliepen in een iglo op een bergtop met fantastisch uitzicht. En ja, ze stonden oog in oog met een beer. Ga mee met de tweeling naar Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Roemenië en Hongarije en ontdek de bijzondere natuur in het onbekende, wilde Europa in The Wild Wild East.

€ 17,50
ISBN: 9789083014890
De paden op

De paden op

Allemaal lekker naar buiten! Met deze 23 kant-en-klare wandelweekenden, inclusief hotel of B&B, ontdek je de mooiste wandelpaden van Nederland. Dwars door Nederland lopen 23 mooie Lange-Afstand-Wandelpaden. De bekendste zijn het Pieterpad en het Trekvogelpad, maar er is nog zoveel te ontdekken. Doorkruis Nederland van noord naar zuid en van oost naar west, wandel door prachtige natuurgebieden en ook door dorpen en steden. Je begint dit nieuwe avontuur met twee dagen wandelen. Onderweg blijf je logeren en zo worden die twee dagen vanzelf een minivakantie. Voor De paden op probeerde Lydia Michiels van Kessenich alle 23 paden voor je uit en weet: na ieder wandelweekend ben je weer volledig opgeladen.

€ 23,50
ISBN: 9789083169101
Goed eten, lekker slapen

Goed eten, lekker slapen

Hotels met een geweldig restaurant en topkeukens waar met liefde wordt gekookt, geweldige boerderijen waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Dit boek staat vol interviews met gepassioneerde eigenaars en chef-koks, recepten voor thuis, adressen van brouwerijen, pluktuinen, boerderijwinkels, wijngaarden en veel meer. Zodat je de volgende dag na het ontbijt op pad kunt in de omgeving. Het adresboekje Goed eten, lekker slapen van actrice Judith Noyons barst van dit soort plekken. Dit jaar had ze eindelijk tijd om haar favorieten, waar ze al jaren komt, nogmaals te bezoeken en er dit boek over te schrijven.

€ 22,50
ISBN: 9789083014876
Amsterdam door! Gijs en Floor

Amsterdam door! Gijs & Floor

Floor en Gijs, goede vrienden en liefhebbers van de stad Amsterdam, zijn tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 begonnen met wandelen en zo ontstond het idee. Amsterdam door! Gijs & Floor bevat acht wandelingen inclusief heel veel foto's, anekdotes en tips uit Amsterdam.

€ 22,50
ISBN: 9789083014869
Ga op de fiets

Ga op de fiets

Ga op de fiets is een inspirerend pleidooi voor reizen op de fiets. Laura en Irene zijn vanuit hun huis in Rotterdam naar Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina gefietst. De etappes van deze tocht van in totaal 6.000 km, deelden ze op in stukken en dat werden, samen met eerdere reizen naar Duitsland en door België, de 15 routes in het boek. Een groot deel van het boek gaat over het waarom van reizen op de fiets, en waarom je na het lezen van het boek nog maar één ding wilt: je ketting smeren, je banden oppompen en gaan.

€ 17,50
ISBN: 9789083014845
Onderweg

Onderweg

In Onderweg wandel je mee over het St. Olavspad, de 'Camino van het noorden'. Wat doe je als je uitgeput bent en stiekem genoeg hebt van het drukke gezinsleven? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, of je besluit een pelgrimstocht te lopen. Francine Postma deed het laatste, want er moest iets veranderen in haar leven. Ze liep in vijf weken tijd in haar eentje het St. Olavspad, de 580 km lange wandeltocht van Zweden naar Noorwegen.

€ 22,50
ISBN: 9789083014852

Uitgeverij Zout

Op avontuur in Scandinavië - mo'media

Op avontuur in Scandinavië

Na het succes van Op avontuur in Europa komen de makers van Kleine Globetrotter Magazine met een reeks landengidsen. Daarin vertellen gezinnen met kinderen tussen de 0 en 15 jaar over hun vakantie en delen zij praktische tips. Het tweede boek in de reeks is Op avontuur in Scandinavië waarin 30 kindvriendelijke regio’s aan bod komen in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Een boek vol inspiratie voor een gezinsvakantie in Scandinavië. Met de leukste kidsproof uitjes zoals een kanotocht over de meren, worstjes roosteren boven een vuurtje op het strand, bosbessen plukken en genieten van een fika in een gezellig stadje. Maar ook tips voor kindvriendelijke accommodaties en campings.

€ 24,95
ISBN: 9789083205342
Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland - mo'media

Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland

Na het succes van Op avontuur in Europa komen de makers van Kleine Globetrotter Magazine in het met een reeks landengidsen. Daarin vertellen gezinnen met kinderen tussen de 0 en 15 jaar over hun vakantie en delen zij praktische tips. Het eerste boek in de reeks is Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland waarin 30 kindvriendelijke regio’s aan bod komen. Een boek vol inspiratie voor een gezinsvakantie in de bergen. Met de leukste kidsproof uitjes zoals wandelingen, meren om in te zwemmen, knikkerbanen in de bergen, berghutten met terras en speeltuin en fijne campings en accommodaties.

€ 24,95
ISBN: 9789083205335
Droomreis met een dondersteen - mo'media

Droomreis met een dondersteen

Iedereen gaat natuurlijk wel eens op vakantie, met of zonder kinderen, maar vaak worden grote reisplannen weggestopt als de kinderen worden geboren. Droomreis met een dondersteen laat zien dat dit niet het einde hoeft te betekenen van deze dromen. Auteur Elly Molenaar vertelt eerlijk over haar halfjaar lange reis door Australië en Nieuw-Zeeland met haar vriend en driejarige dochter. Ze deelt de hoogtepunten maar ook de lastige situaties waar je je in kunt bevinden wanneer je op reis gaat met een eigenwijze peuter. Een inspirerend verhaal waardoor je meteen in het vliegtuig wilt springen.

€ 21,50
ISBN: 9789083205328
Op roadtrip in Europa - mo'media

Op roadtrip in Europa

Hoe vind je tussen het grote aanbod de leuke wandelroutes, mooie kastelen, sfeervolle dorpjes, prettige slaapplekken en rustige baaitjes in Europa? Door erover te horen van gezinnen die er geweest zijn! In Op roadtrip in Europa vertellen gezinnen uitgebreid over hun roadtrip door Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, IJsland, Faeröer, Ierland, Schotland, Wales, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, Frankrijk, Corsica, Portugal, Madeira, de Azoren, Spanje, Italië, Sicilië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Roemenië en Griekenland. Dé inspiratie voor een twee- of drieweekse vakantie met kinderen, waarbij avontuur en natuur centraal staan.

€ 26,50
ISBN: 9789083205311
Op avontuur in Europa

Op avontuur in Europa

In Op avontuur in Europa delen we 36 kindvriendelijke vakantiebestemmingen dicht bij huis. Ideaal voor de schoolvakanties. Want waarom zou je ‘ver en veel’ willen in een week tijd, als je binnen een straal van 1.000 kilometer van Utrecht al fijne pareltjes vindt? Reislustige gezinnen vertellen hun persoonlijke ervaring over hun favoriete plekken: van de Moezelvallei met kastelen en herfstkleuren tot het Ruhrgebied waar je kunst ontdekt tussen de verlaten fabriekspanden. Wil je langer dan een week op vakantie? De weekjes weg in het boek kun je ook met elkaar combineren.

€ 23,50
ISBN: 9789083205304
Campings waar je blij van wordt

Campings waar je blij van wordt

In Campings waar je blij van wordt delen we 25 kindvriendelijke en sfeervolle campings in Nederland. Geen massale vijfsterrenparken, maar pareltjes in het bos, aan de kust of tussen de weilanden. Plekken waar de sfeer gemoedelijk is en waar je kinderen het fantastisch vinden. Waar ze kunnen spelen in de modderspeeltuin of zwemvijver en waar je niet kop-aan-kont staat met je buren. Bij de één haal je een fijne koffie-to-go met zelfgebakken appeltaart, bij de ander rooster je marshmallows op je eigen vuurtje.

€ 20,00
ISBN: 9789090352084

Frankrijk Binnendoor

Zuidoost-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor - mo'media

Zuidoost-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor

In dit vierde deel van de serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen neemt Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven de lezer op zijn bekende luchtige wijze mee op een onvergetelijke reis naar de Provence, de Côte-d’Azur en de Franse Alpen. Met tips van locals ontdekt de lezer bijzondere plekjes en de leukste Provençaalse markten. Wandelingen, fietstochten, lokale roadtrips en leuke restaurants ontbreken ook niet. Zijn zoon, een van de beste wijnadviseurs in Frankrijk, geeft ook in de gids Zuidoost-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor suggesties voor kleine maar goede wijndomeinen in het zuidoosten van Frankrijk.

€ 21,50
ISBN: 9789083010663
Bourgogne Frankrijk Binnendoor - mo'media

Bourgogne, Frankrijk Binnendoor

Aan de hand van een roadtrip door de Bourgogne neemt Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven de lezer mee op een onvergetelijke reis door de departementen Yonne, Côte-d’Or en Saône-et-Loire. De regiogids over de Bourgogne van Frankrijk Binnendoor staat vol tips voor fietstochten, wandelingen en roadtrips. Exclusief voor de Frankrijk Binnendoor-regiogidsen geeft een van de beste wijnadviseurs in Frankrijk, in 2022 halve finalist van het prestigieuze concours Meilleur Caviste de France, zijn tips voor goede en kleinschalige wijndomeinen. Samen met de gratis online extra's, gps-routes en het luisterboek is deze gids opnieuw uniek.

€ 21,50
ISBN: 9789083010656
Noordoost-Frankrijk, Frankrijk binnendoor - mo'media

Noordoost-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor

De regiogids over Noordoost-Frankrijk van Frankrijk Binnendoor is wederom een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. De lezer wordt meegenomen op een bijzondere reis door de Elzas, Vogezen en Champagne-Ardenne. Deze handzame reisgids staat vol unieke tips voor fietstochten, wandelingen en roadtrips. Maar ook tips van locals voor goede restaurants en gezellige markten ontbreken niet. De tips van een van de beste wijnadviseurs in Frankrijk voor goede wijndomeinen in de Elzas en de Champagnestreek maken deze gids, samen met de gratis website, gps-routes en luisterboek, compleet.

€ 21,50
ISBN: 9789083010649
Zuidwest-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor - mo'media

Zuidwest-Frankrijk, Frankrijk Binnendoor

In de regiogids Zuidwest-Frankrijk van Frankrijk Binnendoor verrast Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven zijn lezers met een unieke roadtrip die door de Morvan naar het zuidwesten van Frankrijk gaat. Op een luchtige wijze beschrijft hij zijn ervaringen in de Dordogne, Lot, Gers en Gironde en ontdekt de lezer een reis vol verrassingen en inspiratie. De gids staat boordevol informatie en leuke adressen om wijn te proeven, maar ook met roadtrips, unieke fietsroutes, wandelingen en anekdotes van bijzondere ontmoetingen. Deze reisgids met een persoonlijke touch is inclusief gratis online extra’s, gps-routes en luisterboek.

€ 21,50
ISBN: 9789083010632
Frankrijk binnendoor

Frankrijk Binnendoor

Miljoenen Nederlanders en Vlamingen kiezen jaarlijks voor een autovakantie naar Frankrijk. Het boek Frankrijk Binnendoor is voor hen een bron van inspiratie om relaxed over de Franse binnenwegen te reizen aan de hand van een dag voor dag beschreven roadtrip van 4.100 kilometer, dwars door Frankrijk.

€ 22,50
ISBN: 9789083010625
Frankrijk binnendoor Loire

Frankrijk Binnendoor – Loire

In Frankrijk Binnendoor Loire lees je alles over een onvergetelijke reis langs de Loire, die begint bij Orléans en eindigt bij Saint-Nazaire, aan de monding van de rivier. Aan de hand van de tips van Frankrijk-kenner en -liefhebber Ruud Couwenhoven ontdek je de bekende, maar vooral de minder bekende plekjes in het fraaie dal van de Loire.

€ 22,50
ISBN: 9789083010618

I Love The Seaside

I Love The Seaside Chile - mo'media

I Love The Seaside Chile

Na een reeks succesvolle Engels- en Nederlandstalige reisboeken langs de Atlantische Oceaan en de Noordzee is daar nu de Engelstalige gids I Love The Seaside Chile. De Nederlandse Marte en de Chileense Vicente gaan op pad en tellen de sterren boven de woestijn van Norte Grande, rijden over groene heuvels naar levendige surf hubs in Centraal Chili, natuurparken en eeuwenoude bossen voordat ze de Chiloé archipel verkennen in Noord Patagonië. De ruige natuur, de eindeloze kustlijn en het ongelooflijk diverse landschap blijven je verbazen en uitdagen meer te ontdekken. Uitzichten veranderen constant; binnen een dag kun je van een zonnig strand naar een besneeuwde bergtop of regenwoud reizen.

€ 29,95
ISBN: 9789083176727
I Love the Seaside Spanje & Portugal - mo'media

I Love The Seaside Spanje & Portugal

Ga mee op roadtrip langs de Atlantische kust in Spanje en Portugal! Met het zand tussen je tenen en zout op je huid reis je van grillige baaitjes en uitgestrekte zandstranden naar gezellige, zonnige dorpspleinen en ontmoet je locals met een passie voor de zee. De adressen in I Love The Seaside Spanje & Portugal zijn vaak kleinschalig en worden altijd gerund vanuit het hart. Het boek is niet alleen voor surfers, maar ook mensen die van de relaxte vibe aan zee genieten, zullen dit boek kunnen waarderen.

€ 22,50
ISBN: 9789493273733

I Love The Seaside Noordzeekust

Já, naar zee! Voor alle liefhebbers van de Noordzeekust maakte het team van I Love The Seaside een inspirerende, verrassende en relaxte reisgids over de Duitse Wadden, Nederland en België. Bedoeld voor iedereen die houdt van een laid-back surf-sfeertje, zand tussen je tenen en een frisse wind door je haar.

€ 22,50
ISBN: 9789493195295

I Love The Seaside Spanje

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Baskenland, Cantabrië, Asturias, Galicië en de westkust van Andalusië. I Love The Seaside Spanje is een verrassende reisgids gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

€ 22,50
ISBN: 9789057678882
I Love the Seaside Frankrijk

I Love The Seaside Frankrijk

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Normandië, Bretagne, Vendée, Gironde, Les Landes en de Côte Basque. Alleen de allermooiste plekken staan in I Love The Seaside Frankrijk: kleine baaitjes en brede stranden, gezellige dorpjes, restaurants en overnachtingsmogelijkheden.  

€ 22,50
ISBN: 9789493195301

I Love The Seaside Great Britain and Ireland (Engelstalig)

In deze Engelstalige gids deelt het team van I Love The Seaside hun favoriete plekken om te surfen, shoppen, eten en te overnachten. I Love The Seaside Great Britain and Ireland staat bomvol leuke kustplekken, van Schotland tot Engeland en van Cornwall tot County Kerry.

€ 34,95
ISBN: 9789082507997

I Love The Seaside Morocco (Engelstalig)

In deze Engelstalige gids deelt het team van I Love The Seaside hun liefde voor Marokko. I Love The Seaside Morocco inspireert je om het prachtige land te verkennen, zijn gastvrije inwoners te ontmoeten en om je te laten verleiden door de kleuren, geuren en smaken.

€ 29,95
ISBN: 9789082507942

I Love The Seaside Northwest Europe (Engelstalig)

Met de Engelstalige, door crowdfunding tot stand gekomen I Love The Seaside Northwest Europe reis je langs de kust van Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en België. De makers bezochten persoonlijk alle plekken langs de kust.

€ 34,95
ISBN: 9789082507966

I Love The Seaside Southwest Europe (Engelstalig)

Het team van I Love The Seaside combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Met de Engelstalige I Love The Seaside Southwest Europe heb je een kompas langs de Atlantische kust van Frankrijk, Spanje en Portugal in handen. Met prachtige foto's en inspirerende verhalen.

€ 34,95
ISBN: 9789082507980

Habitat

Habitat Rotterdam – Shaping City Life (Engelstalig)

Habitat Rotterdam - Shaping City Life (Engelstalig) toont je de woningen en werkplekken van 34 Rotterdamse makers. Zij vertellen in tekst én beeld over werkwijzen, woonkeuzes, pieken, dalen en hun band met Rotterdam. Dat die stad in hard tempo transformeert, lees je tussen de regels door. Een ideaal cadeauboek voor alle ras-Rotterdammers en iedereen die de liefde voor creativiteit en de stad deelt. Verkrijgbaar in NL en EN.

€ 19,95
ISBN: 9789083014814
Habitat Rotterdam Shaping City Life

Habitat Rotterdam – Shaping City Life (Nederlandstalig)

Habitat Rotterdam - Shaping City Life (Nederlandstalig) toont je de woningen en werkplekken van 34 Rotterdamse makers. Zij vertellen in tekst én beeld over werkwijzen, woonkeuzes, pieken, dalen en hun band met Rotterdam. Dat die stad in hard tempo transformeert, lees je tussen de regels door. Een ideaal cadeauboek voor alle ras-Rotterdammers en iedereen die de liefde voor creativiteit en de stad deelt. Verkrijgbaar in NL en EN.

€ 19,95
ISBN: 9789083014807