Onze uitgaven

time to momo

Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Geniet van elke seconde & haal alles uit je stedentrip.

time to momo taalgidsen

Maak met ruim 400 zinnen, weetjes en handige woordenlijsten in no-time duidelijk wat je wilt en voel je een échte local tijdens je stedentrip. De tolk in de app helpt je alles goed uit te spreken.    

time to momo app

Gemakkelijk navigeren naar de time to momo adressen bij jou in de buurt doe je met de app. Download de time to momo content van meer dan 60 steden, gebruik de gratis kaarten of de gratis taalgids. Check hier alle apps!

time to momo stedengidsen

Met een stedengids van time to momo op zak verken je de stad en beleef je de local lifestyle. In onze gidsen vind je super-de-luxe plattegronden, verrassende routes en up-to-date informatie. Bekijk hier alle stedengidsen.

Boeken aan de Maas

Bij Boeken aan de Maas verschijnen boeken over vrije tijd, genieten, de stad en het groen, vol interviews, tips en adressen, gemaakt door Nederlandse en Vlaamse auteurs, fotografen en vormgevers.

Zó Zondag

Een boek boordevol inspiratie en uitjes voor 52 zondagen genieten! Een ‘niks moet, alles mag inspiratie-boek’ voor zondag, met tips voor leuke uitjes, mooie korte verhalen, zondagse recepten,tijd voor elkaar, interviews met inspirerende mensen over hun zondag, en allerlei andere zondagse zaken.

Vakantie plak-kleur-doe-notitieboek

Een do it yourself city journal: inkleuren, plakken, schrijven, tekenen, lijstjes afvinken. Een bewaarboek voor persoonlijke reisherinneringen van creatieve reizigers.

Hotel Amour

De favoriete hotels van 101 designers, modeontwerpers, kunstenaars, culi’s, fotografen, reisbloggers, schrijvers en muzikanten. Getipt door o.a. Arno Kantelberg, Janne Schra, Kiki Niesten, Walter Van Beirendonck en Yvette van Boven. In het boek vind je 101 hotels in de stad, aan zee of hoog in de bergen.

Stadskookboek – Antwerpen

Antwerpen is een stoere havenstad waar altijd een frisse wind waait. Een stad van oude klassiekers en hip geweld in bruisende opkomende wijken, maar vooral een epicentrum met héél  veel goede restaurants, bars, lunchzaken, ontbijtadressen en foodfestivals.  

Stadskookboek – Amsterdam

De grote diversiteit maakt de Amsterdamse restaurantwereld uniek en vooral: een feest om te ontdekken. In dit boek vind je de lekkerste buurten en de plekken waar je minstens één keer in je leven gegeten moet hebben.

Koffie!

Alles kun je online doen, behalve een kop koffie drinken in een bijzondere koffiebar. In deze dikke gids bomvol informatie nemen Richt en Regina van de populaire blog dekoffiefilters.nl je mee naar de leukste koffiespots van Nederland en Vlaanderen.

I Love the Seaside – Noordzeekust

Já, naar zee! Voor alle liefhebbers van de Noordzeekust maakte het team van I Love the Seaside een inspirerende, verrassende en relaxte reisgids over de Duitse Wadden, Nederland en België. Bedoeld voor iedereen die houdt van een laid-back surf-sfeertje, zand tussen je tenen en een frisse wind door je haar.

I Love the Seaside – Portugal

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Noord-Portugal tot Lissabon, Alentejo en de Atlantische kust van de Algarve. Voor iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt.

I Love the Seaside – Spanje

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Baskenland, Cantabrië, Asturias, Galicië en de west-kust van Andalusië. Een verrassende reisgids gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

I Love the Seaside – Frankrijk

Ontdek de leukste plekken langs de kust van Normandië, Bretagne, Vendée, Gironde, Les Landes en de Côte Basque. Alleen de allerleukste plekken staan erin: kleine baaitjes en brede stranden, gezellige dropjes, restaurants en overnachtingsmogelijkheden.    

Katja was hier

In Katja was hier laat Katja Schuurman zien dat reizen méér is dan genieten van al het moois en avontuurlijks dat de wereld te bieden heeft. Met persoonlijke verhalen, favoriete bestemmingen en heel veel reislust, inspireert ze je om zelf ook op pad te gaan.  

Distributietitels

Steeds vaker willen auteurs graag zelf de hele totstandkoming van hun boek in eigen handen hebben. Deze boeken worden met veel kennis en passie gemaakt. Voor de verkoop en distributie van deze boeken werken deze auteurs nog wel graag samen met een uitgeverij. Voor boeken op het gebied van vrije tijd en reizen zijn wij ook graag die uitgeverij.

I Love the Seaside – Morocco

In deze Engelstalige gids deelt het team van I Love the Seaside hun liefde voor Marokko. De gids inspireert je om het prachtige land te verkennen en z'n gastvrije inwoners te ontmoeten. Om je te laten verleiden door de kleuren, geuren en smaken.

Habitat Rotterdam – Shaping City Life

Dit boek toont je de woningen en werkplekken van 34 Rotterdamse makers. Zij vertellen in tekst én beeld over werkwijzen, woonkeuzes, pieken, dalen en hun band met Rotterdam. Dat die stad in hard tempo transformeert lees je tussen de regels door. Een ideaal cadeauboek voor alle ras-Rotterdammers en iedereen die de liefde voor creativiteit en de stad deelt. Verkrijgbaar in NL en EN.

Frankrijk binnendoor

Frankrijk binnendoor

Miljoenen Nederlanders en Vlamingen kiezen jaarlijks voor een autovakantie naar Frankrijk. Dit boek is voor hen een bron van inspiratie om relaxed over de Franse binnenwegen te reizen aan de hand van een dag voor dag beschreven roadtrip van 4.100 kilometer dwars door Frankrijk.

Gault & Millau

Gault&Millau is de bestverkopende gastronomische gids van de Benelux. De Gault&Millau-gids onderscheidt zich door met name het innovatieve koken te promoten. De restaurants opgenomen in de gids bieden allemaal een eetervaring van hoge kwaliteit en het is dan ook een hele eer om hierin opgenomen te worden.

Ride with me Barcelona

Barcelona, stad tussen bergen en zee, is ideaal om met de fiets te verkennen. Om zo op een nieuwe manier kennis te maken met de stad via de ongebaande paden. Uiteraard met fijne tips voor de beste lokale stranden, koffie, markten en restaurants.

Ride with me Amsterdam

Dit boek is een ode aan Amsterdam op twee wielen. Het boek zet lezers aan om op ontdekkingstocht te gaan, om de stad bewust en optimaal te beleven. Met de beste fietsroutes, local tips, portretten, foto's en illustraties.  

I Love the Seaside – Northwest Europe

Met de Engelstalige Northwest Europe ILTS gids reis je langs de kust van Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en België. De makers bezochten persoonlijk alle plekken langs de kust. Beide Engelstalige gidsen zijn middels crowdfunding tot stand gekomen.

I Love the Seaside – Southwest Europe

ILTS combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Met deze Engelstalige gids heb je een kompas langs de Atlantische kust van Frankrijk, Spanje en Portugal in handen. Met prachtige foto's en inspirerende verhalen.