Over mo’media

Een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Onze uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend en vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen we jou je weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. En we zijn ervan overtuigd dat je met onze uitgaven meer uit je stedentrip, vakantie of vrije tijd haalt. Dat je meer geniet! Met een netwerk van lokale bloggers in onze favoriete steden houden we onze tips altijd betrouwbaar en relevant. Met onze time to momo-stedengidsen zijn we nu al marktleider in Nederland en Vlaanderen. Maar onze ambitie reikt nog veel verder.

Ons team

Antoinette Schaub

Zij regelt dat je onze TTM stedengidsen en andere bijzondere boeken over allerlei buiten activiteiten overal tegenkomt: in steden en dorpen, in webshops, en op luchthavens. Ze snapt wat ‘haar’ retailers nodig hebben en weet ze tot ambassadeurs van ons merk te maken. En ook maakt ze andere bedrijven (BtoB) enthousiast om onze boeken aan hun relaties te geven. Met al onze mooie content zijn er vele mogelijkheden en zo is elke “special” een uitdaging.

René Bego

De oprichter van het bedrijf, de man van de visie en inspiratie, die altijd vol ideeën zit. Daar waar creatie en commercie samenkomen, komt hij helemaal tot zijn recht. Hij is nieuwsgierig, scherp en heeft lef. Als hij je ons verhaal vertelt dan wil je meedoen.

Martine Koelemeijer

Zij heeft al haar voelsprieten uitstaan om (reis)trends op te pikken en te vertalen naar nieuwe boeken. Ze zet ideeën om in unieke concepten, en geeft uit waar vraag naar is in de markt. Haar droom is dat iedereen in zijn vrije tijd grijpt naar een mo’media boek: of hij nu thuisblijft, of naar Parijs, New York, Maastricht of Zeeland afreist. Ze geniet ervan om met specialisten en experts te werken die de boeken zowel inhoudelijk als qua look & feel nog beter maken.

Fotografie: Portret in bedrijf

credits: Cathy Fotografie

Patty de Block

Zij regelt dat je onze time to momo reisgidsen en andere bijzondere boeken in de pers tegenkomt. Samen met onze eigen bekende reisbloggers organiseert ze inspirerende persreizen en events. In haar vrije tijd zoekt ze de leukste plekjes op om te bezoeken en te overnachten: natuur of cultuur, met of zonder kinderen. Ze is altijd vrolijk en energiek en praat je vol enthousiasme bij over onze titels, de mogelijkheden om auteurs te interviewen en content te gebruiken voor producties. Bovenal is ze nieuwsgierig naar ieders verhaal en brengt ze graag mensen bij elkaar voor nieuwe samenwerkingen.

Fotografie: Cathy Fotografie

Sophie Kreuze

Jaren geleden deed ze haar afstudeeronderzoek bij ons. Nu is ze terug op de redactie. Even optimistisch en vrolijk als destijds, maar nu met een flinke berg redactie(werk)ervaring. Sophie begeleidt onze locals bij het maken van hun content en zorgt ervoor dat onze uitgaven er tiptop uitzien. En ze houdt van citytrips, liefst elk weekend.

Sanne van der Kolk

Ze stapt het liefst elk weekend op de trein richting een stad, op zoek naar vintage winkeltjes, platenzaken, toffe musea, koffietentjes en cafés. Ze voelt zich dan ook helemaal thuis bij time to momo, waar ze de hele dag samen met locals, fotografen en vormgevers werkt aan de reisgidsen. De volgende stad die wat haar betreft een time to momo gids verdient? Wat denk je van Lyon, Dubrovnik of misschien wel Thessaloniki!

Fotografie: Vincent van den Hoogen

Bianca Mulder