Over mo’media

mo’media is een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Onze uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend en vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen we jou je weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. En we zijn ervan overtuigd dat je met onze uitgaven meer uit je stedentrip, vakantie of vrije tijd haalt. Dat je meer geniet! Met een netwerk van lokale bloggers in onze favoriete steden houden we onze tips altijd betrouwbaar en relevant. Met onze Time to Momo-stedengidsen zijn we nu al marktleider in Nederland en Vlaanderen. Maar onze ambitie reikt nog veel verder.

Ons team

René Bego

De oprichter van het bedrijf, de man van de visie en inspiratie, die altijd vol ideeën zit. Daar waar creatie en commercie samenkomen, komt hij helemaal tot zijn recht. Hij is nieuwsgierig, scherp en heeft lef. Als hij je ons verhaal vertelt dan wil je meedoen.
Petra de Hamer - mo'media

Petra de Hamer

Als uitgever zorgt Petra ervoor dat al onze boeken gewoon kloppen. Ze is betrokken van A tot Z: van de selectie van het manuscript tot aan de evaluatie van de verkoop en alles daartussenin. Naast haar werkzaamheden voor mo’media runt ze ook haar uitgeverij, FJORD, waarmee ze frisse boeken voor buitenmensen maakt. En zo eentje is ze er zelf ook: haar weekenden spendeert ze het liefst op een van de vele wandelpaden die Nederland rijk is.
Antoinette Schaub - mo'media

Antoinette Schaub

Zij regelt dat je onze Time to Momo-gidsen en andere bijzondere boeken van mo’media over allerlei buitenactiviteiten overal tegenkomt: in steden en dorpen, in webshops en op luchthavens. Ze snapt wat ‘haar’ retailers nodig hebben en weet ze tot ambassadeurs van ons merk te maken. En ook maakt ze andere bedrijven (B2B) enthousiast om onze boeken aan hun relaties te geven. Met al onze mooie content zijn er vele mogelijkheden en zo is elke ‘special’ een uitdaging.
credits: Cathy Fotografie

Patty de Block

Zij regelt dat je onze Time to Momo-gidsen en andere bijzondere boeken van mo’media in de pers tegenkomt. Samen met onze eigen bekende reisbloggers organiseert ze inspirerende persreizen en events. In haar vrije tijd zoekt ze de leukste plekjes op om te bezoeken en te overnachten: natuur of cultuur, met of zonder kinderen. Ze is altijd vrolijk en energiek en praat je vol enthousiasme bij over onze titels, de mogelijkheden om auteurs te interviewen en content te gebruiken voor producties. Bovenal is ze nieuwsgierig naar ieders verhaal en brengt ze graag mensen bij elkaar voor nieuwe samenwerkingen.

Fotografie: Cathy Fotografie

Bianca Mulder - mo'media

Bianca Mulder

Bianca is een bekend gezicht voor vrijwel iedere boekverkoper in Nederland. Ze reist het hele land door om ervoor te zorgen dat onze boeken ook in jouw favoriete boekhandel te vinden zijn. Ook staat ze klanten graag te woord (bel je naar ons kantoor, dan neemt zij de telefoon op nog vóórdat hij rinkelt) en is ze te vinden op allerlei (boeken)beurzen. Misschien zie je haar wel, de volgende keer dat je de boekhandel in loopt. Spreek haar vooral even aan, want kletsen kan ze als de beste!

Sanne van der Kolk

Ze stapt het liefst elk weekend op de trein richting een stad, op zoek naar vintage winkeltjes, platenzaken, toffe musea, koffietentjes en cafés. Ze voelt zich dan ook helemaal thuis bij Time to Momo en mo’media, waar ze de hele dag samen met locals, fotografen en vormgevers werkt aan de reisgidsen. De volgende stad die wat haar betreft een Time to Momo-gids verdient? Wat denk je van Dubrovnik of misschien wel Thessaloniki!

Fotografie: Vincent van den Hoogen

Iris Brans - mo'media

Iris Brans

Iris maakt bij mo’media inspirerende boeken over reizen, cultuur, vrije tijd en alles daaromheen en ertussenin. Elke dag laat ze haar creativiteit de vrije loop om, samen met ‘haar’ auteurs en ontwerpers, boeken te maken die over 25 jaar nog steeds mooi zijn. En als ze geen nieuw boek aan het bedenken is, is ze een volgende reis aan het plannen. Van Bretonse kust tot niksig dorpje langs de Rijn: overal is een mooi verhaal te vinden en te vertellen.
Lotte Leeuwis - mo'media

Lotte Leeuwis

In 2019 kwam ze als stagiair bij ons binnen, nu is ze te vinden op de redactie als (bureau)redacteur. Samen met Sanne maakt ze de Time to Momo-steden- en regiogidsen en de content in de app piekfijn in orde. Het up-to-date houden van onze website is haar pakkie-an en ook denkt ze graag mee over onze volgende inspirerende social media-post. In haar vrije tijd speurt ze vintagewinkels af, is ze altijd op zoek naar haar nieuwe favoriete restaurant of café en droomt ze over haar volgende stedentrip of verre reis.