Over mo’media

Een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. Onze uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend en vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen we jou je weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor vele reizigers. En we zijn ervan overtuigd dat je met onze uitgaven meer uit je stedentrip, vakantie of vrije tijd haalt. Dat je meer geniet! Met een netwerk van lokale bloggers in onze favoriete steden houden we onze tips altijd betrouwbaar en relevant. Met onze time to momo-stedengidsen zijn we nu al marktleider in Nederland en Vlaanderen. Maar onze ambitie reikt nog veel verder.

Ons team

Antoinette Schaub

Zij regelt dat je onze TTM stedengidsen en andere bijzondere boeken over allerlei buiten activiteiten overal tegenkomt: in steden en dorpen, in webshops, en op luchthavens. Ze snapt wat ‘haar’ retailers nodig hebben en weet ze tot ambassadeurs van ons merk te maken. En ook maakt ze andere bedrijven (BtoB) enthousiast om onze boeken aan hun relaties te geven. Met al onze mooie content zijn er vele mogelijkheden en zo is elke “special” een uitdaging.

René Bego

De oprichter van het bedrijf, de man van de visie en inspiratie, die altijd vol ideeën zit. Daar waar creatie en commercie samenkomen, komt hij helemaal tot zijn recht. Hij is nieuwsgierig, scherp en heeft lef. Als hij je ons verhaal vertelt dan wil je meedoen.

Joyce Enthoven

Zij vertaalt ideeën naar goede concepten en plannen, die ze bewaakt met haar leven. Ze is optimistisch en enthousiast, maar pas tevreden als product, vorm, inhoud en communicatie helemaal kloppen. En ze geniet het meest als anderen vanuit hun expertise het geheel nog beter maken.

Andrea van Steen

Andrea zorgt ervoor dat iedere retailer zijn boeken op tijd in huis heeft en herinnert ze eraan als het tijd wordt om bij te bestellen. Ze barst van de ervaring in het boekenvak. Als ze vakantie heeft, werkt ze voor haar plezier in een boekhandel. Als dat geen passie voor het vak is…

Sophie Kreuze

Jaren geleden deed ze haar afstudeeronderzoek bij ons. Nu is ze terug op de redactie. Even optimistisch en vrolijk als destijds, maar nu met een flinke berg redactie(werk)ervaring. Sophie begeleidt onze locals bij het maken van hun content en zorgt ervoor dat onze uitgaven er tiptop uitzien. En ze houdt van citytrips, liefst elk weekend.

Heleen Ferdinandusse

Een doorzetter, altijd dedicated bezig met de inhoud. Ze is de steun en toeverlaat van onze locals. Een perfectionist met een hekel aan spelfouten en kromme zinnen.  Zij zorgt voor jouw shot time to momo.