Give a break!

Bedank uw medewerkers voor hun inzet het afgelopen corona-jaar met een boek vol superleuke dagjes uit of weekendjes weg dichtbij.

Er is een groot beroep gedaan op de inzet en flexibiliteit van uw medewerkers de afgelopen periode. Om ze hiervoor te bedanken op 12 mei, de dag van de zorg, kun je ze natuurlijk een bos bloemen of een doos chocola sturen. Maar is het niet ontzettend leuk en origineel om ze te verrassen met een boek? Een boek vol inspiratie voor een weekendje weg, een uitje met het gezin of een wandeling in de natuur.

TTM_WEEKENDJE WEG_COVER_ONLINE

time to momo Weekendje weg in Nederland & België

40 weekendjes weg in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Knokke, Kortrijk, Luik en Oostende.

We willen er weer op uit! Een weekendje weg naar een andere stad: logeren in een leuk hotel, uitgebreid ontbijten, een mooi museum bekijken, door de stad wandelen en de dag afsluiten in een goed restaurant of leuke bar. Maar we blijven wel dichtbij. De 40 weekendjes weg in dit boek laten je zien dat je echt niet naar Zuid Europa hoeft om iets nieuws te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke stedentrip.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

time to momo Dagje kunst & cultuur in Nederland & België

41 dagjes kunst & cultuur in: Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Otterlo, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Oostende.

We willen er weer op uit! Hoog tijd voor een inspirerend dagje kunst & cultuur. Met deze gids geniet je samen met je liefde, je moeder of je vriend(inn)en volop van de mooiste musea, tentoonstellingen en streetart in Nederland en België. Want we blijven wel dichtbij. En natuurlijk ga je lekker lunchen, een beetje shoppen en de omgeving ontdekken. Met steeds een tip voor het allerleukste hotel, mocht je een nachtje willen logeren.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

TTM_DAGJE KUNST EN CULTUUR_COVER_ONLINE
MM_ttmm_gogreen_cover_front

time to momo Go Green

38 duurzame trips in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Gent, Berlijn, Keulen & Hamburg.

Wij houden zó van reizen: van andere steden ontdekken, logeren in een leuk hotel, uit eten in een tof restaurant, een nieuw museum bezoeken. Maar wist je dat een dagje uit of een weekendje weg eenvoudig wat duurzamer kan? De 38 uitjes in dit boek laten je zien hoe. Let’s go green!

We shoppen bij een lokale designer, genieten van een fair trade koffiestop of een vegetarische lunch en logeren in de mooiste boetiek- of eco-hotels. En met de trein ben je zo in de groenste steden van Nederland, België en Duitsland.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 17,99

128 pagina’s, 15 x 20 cm

(te) Gekke Slaapplekken 

50 te gekke slaapplekken in Nederland & België.

Nederland saai? Echt niet! Renske Borst blogt en deelt al voor een langere tijd haar favoriete slaapplekken. Nu heeft ze er 50 gebundeld in dit boek, als vervolg op de eerdere editie met 40 slaapplekken. Niks is voor Renske te gek: van een luxe boomhut met hot tub tot een tentje op het water, en van een loft in de stad tot een cabin midden in de bossen. Wie neem jij mee?

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 16,99

204 pagina’s, 15 x 21 cm

TeGekkeSlaapplaatsen2021_Cover_LR
ILTS Noordzeekust 2021

I Love the Seaside Noordzeekust 

Trips langs de Duitse Wadden, Nederland en België.

Let’s go, naar het strand, naar de Noordzee! We hoeven niet ver, want het team van I Love the Seaside maakte deze inspirerende, verrassende en relaxte reisgids over de Duitse Wadden, Nederland en België. Lekker dichtbij en voor iedereen die houdt van een laidback (surf)sfeertje, zand tussen je tenen en zout op je huid.

Alleen de allerleukste plekken langs de kust staan in het boek. Van watersportstranden, stille duinen tot gezellige dorpen met reuring én perfecte oorden waar je kinderen het ook gegarandeerd naar hun zin hebben.

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 19,99

224 pagina’s, 14 x 19 cm

Buitenluchtleven: korte & lange wandelingen 

160 beschreven natuurgebieden, landgoederen en wandelingen.

Een wandeling van een uurtje, een hele middag of zelfs een lang weekend? In Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet soms alleen even weten waar. Buitenluchtleven wil je inspireren Nederland te ontdekken. Te voet! Met tips van wandelaars vanuit het hele land, overzichtskaarten en veel fotografie. Beschreven, verzameld en gefotografeerd door Petra de Hamer. Veters strikken, flesje water mee: allemaal lekker naar buiten!

Blader hier alvast door (een deel van) het boek!

Winkelwaarde: € 20,-

224 pagina’s, 16,7 x 22 cm

FJ_BLL_voor voor momedianl

Vul het formulier hieronder in om te bestellen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@momedia.nl of 010 313 62 16.

BESTELLEN

Afname is mogelijk vanaf 30 exemplaren. Uiteraard doen wij u dan graag een interessant kortingsvoorstel. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.